Beşiktaş ve Trabzonspor'a RET

Beşiktaş ve Trabzonspora RET
Samsunspor'un genç yıldızları Ercan'a Trabzonspor'un 2 Milyon Euro, Kemal'e ise Beşiktaş'ın 500 bin Euro teklif ettiği belirtildi. Ancak Başkan Emin Kar, her iki kulübün yetkililerine olumsuz cevap verdi

 

SÜPER TEKLİFLER 
 
Altyapısına büyük önem veren Samsunspor'un genç yıldızları Süper Lig ekiplerinin gözdesi. Bu sezon büyük çıkış yakalayan ve oynadıkları futbolla alkış alan stoper Ercan Yazıcı ile orta saha oyuncusu Kemal Bayraktar'a transfer teklifleri yağıyor. İki futbolcu için en ciddi tekliflerin ise Beşiktaş ve Trabzonspor'dan geldiği belirtildi. Son dönemde sürekli ilk onbirde görev bulan Ercan'a Trabzonspor kancayı atmış durumda. Bordo-Mavili ekibin genç futbolcu için Samsunspor'a 2 milyon Euro teklif ettiği belirtildi. 
 
SATMAYI DÜŞÜNMÜYORUZ 
 
Beşiktaş'ın ise 15 yaşındaki orta saha futbolcusu Kemal Bayraktar için 500 bin Euro'yu gözden çıkardığı ifade edildi., Samsunspor Başkanı Emin Kar ise her iki kulübün teklifine olumsuz yanıt verdi. Kar'ın, "Genç oyuncularımızı satmayı düşünmüyoruz" dediği öğrenildi.  Altyapıya büyük önem verdiklerini belirten Emin Kar, Altyapıdan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Bank, Genel Koordinatör Hasan Şengün ve Teknik Direktör Besim Durmuş'un gençlerin yetişmesinde çok büyük katkı sağladığını vurguladı. 
 
 
                                                                                                   kaynak:habergazetesi.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir