Belur'dan teşekkür ve turizm çalışmaları açıklaması

Belurdan teşekkür ve turizm çalışmaları açıklaması
Ayvacık Turizm Kültür Doğa Koruma ve Geliştirme Derneği ve Ayvacık Kaymakamlığı bünyesinde bulunan Proje Koordinasyon ekibi Belediye Başkanı Mustafa Belur'u ziyaret etti.

Ayvacık Kaymakamlığı'nın desteği ile kurulan ve başkanlığını ilçemizde öğretmenlik yapan Hasan Çelik'in yaptığı Ayvacık Turizm Kültür Doğa Koruma ve Geliştirme Derneği yönetiminin gerçekleştirdiği ziyarette ilçenin ekonomik ve sosyal alanda kalkınması için geliştirilen ve ileri ki dönemde gerçekleştirilmesi planlanan projeler konuşuldu.

Ayrıca yine Ayvacık Kaymakamlığı bünyesinde faaliyet gösteren Proje Ekibini de oluşturan ekip ile sıcak bir ortamda gerçekleşen sohbet sonrası bir açıklama yapan Başkanı Mustafa Belur, "Ayvacık Turizm Kültür Doğa Koruma ve Geliştirme Derneği Ayvacık için özellikle turizm alanında ciddi projelere imza attı.  Ekip üyeleri doğa sporlarının ilçemizde yapılabilirliğini kanıtlayarak Ayvacık'ın turizm potansiyellerinin ortaya çıkarılmasını sağladılar. Yetkililerin dikkatini çekmeyi başaran bu ekip Ayvacık için çok şey başardı ve daha güzel projelere imza atacaklarına olan inancımız tamdır. Bu vesile ile dernek yöneticilerimizi, üyeleri ve proje ekibini çalışmalarından ötürü tebrik ediyorum. Önceki Kaymakamımız Sayın Ufuk Akıl'ın girişimleri ile kurulan derneğe ilaveten şuan ki Kaymakamımız Sayın Can Kazım Kuruca'nın girişimleri ile kurulan Proje Ekibinin çalışmalarından ötürü her iki Kaymakamımıza da Ayvacıklılar adına teşekkür ediyorum. Bizlerde ilçemizde yürütülecek projelerde kendilerine her türlü desteği vermeye hazırız" şeklinde konuştu.

2.20140430110947.jpg

HABER-FOTO: Nuri ŞEKER - Sezer ÇOBAN- Sema Nur ÇOBAN
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Çarşamba Haber