Belur Otizmli Çocuğu sevindirdi

Belur Otizmli Çocuğu sevindirdi
Sosyal Belediyecilik anlayışı ile engelli vatandaşların önündeki engelleri kaldırmayı hedefleyen Ayvacık belediyesi bu çalışmalarına bir yenisini daha ekledi.

Ayvacık İlçesi Yukarı Yenice Mahallesinden Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezinde okuyan Otizm hastası olan 14 yaşındaki Mehmet Han Balcı’nın ev yolunun kötü olması sebebi ile okul servisinin Otistik çocuğa daha rahat ulaşım sağlaması için Ayvacık belediyesi Yukarı Yenice mahallesindeki  evinin yoluna sıcak asfalt çalışması başlattı ve yapımını tamamladı. Ayvacık Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğünün yürüttüğü sıcak asfalt çalışmalarını Fen İşleri Müdürü Vedat Yazıcı yakından takip etti. Sosyal Belediyecilik anlayışı ile sağlıktan sosyal yardımlara dahası vatandaş memnuniyeti odaklı birçok çalışmalar yapan Ayvacık Belediyesi her konuda halkın daima destekçisi.

Belediye Başkanı  Mustafa Belur  ‘’ Otizm hastalığı aileler için zor bir süreç bütün hastalıklar gibi emek, sabır ve ilgi isteyen bir durum. Toplum olarak hepimizin duyarlı olması gerekiyor. İnsanımızı her zaman önemsiyor onların mutlu olabilmeleri için gayret gösteriyoruz. . İhtiyaç sahibi kardeşlerimizin bu tür ihtiyaçlarını karşılamak da bizlerin toplumsal görevidir. İlçemizin Yukarı Yenice Mahallesinde yaşayan Küçük kardeşim Mehmet Han Balcı’nın Otizm hastası olmasından dolayı Eğitim gördüğü özel rehabilitasyon merkezine ulaşımını daha rahat sağlayabilmek için rampa olan ve ulaşımı zorlaştıran evinin yoluna sıcak asfalt çalışması başlattık ve tamamladık böylelikle okul servisi küçük kardeşimi çok daha rahat evinden okuluna okulundan evine götürüp getirecek. Bu hassas konuda duyarlılığını göstererek destek çıktığı için  Ak Parti Genel Başkan Yardımcım Sn. Çiğdem Karaaslan’a duyarlılığından, ilgi ve desteğinden dolayı şahsım ve Balcı ailesi adına çok teşekkür  ediyorum. Devletimizin de desteği ile Belediye olarak ilçemizde ihtiyaç sahibi olan vatandaşlarımıza imkanlarımız ölçüsünde yardım eli uzatmaya çalışıyoruz. İlçemize hizmet etmenin yanı sıra mağdur durumda olan vatandaşlarımızın da yanında olmaya gayret gösteriyoruz. Her yapılan yardımlarda ihtiyaç sahibinin gözlerindeki sevinci gördüğümde içinde bulunduğum mutluluğu tarif etmem mümkün değil.’’ Dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Çarşamba Haber