BELUR “GELİŞEN BİR AYVACIK VAR”

BELUR “GELİŞEN BİR AYVACIK VAR”
61. Ak Parti Ayvacık İlçe Danışma Meclis Toplantısı AK Parti İlçe Başkanlığındaki toplantı salonunda gerçekleşti

Partililerin yoğun ilgi gösterdiği toplantıya Ayvacık  Belediye Başkanı Mustafa Belur, Ak Parti İlçe Başkanı Kadir Kızılkan, Belediye Başkan Yardımcısı Cemal Güler, Büyük Şehir Belediye Meclis Üyeleri  ve Belediye Meclis Üyeleri, Ak Parti İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri , Kadın ve Gençlik kolları üyeleri ile partililer katıldı. Toplantının açılış konuşmasını yapan AK Parti İlçe Başkanı Kadir Kızılkan mahallelerde yürütülen çalışmaları değerlendirildi.  

Ak Parti İlçe Başkanı Kadir Kızılkan’dan sonra söz alan Ayvacık Belediye Başkanı Mustafa Belur “ İlçemize hizmet için çıktığımız yolda Ak Parti İlçe Yönetimi olarak  her yerde partimizi en iyi şekilde temsil ettiniz  ve etmeye de devam ediyorsunuz. Bu başarılı çalışmalarınızı da, her seçimde İlçemizde artan AK Parti oylarıyla görmekteyiz. Bu yüzden sizlere çok teşekkür ediyorum. İlçemizin geleceği uğruna yola çıktığımızda birikmiş dağ gibi sorunlar vardı, yavaş yavaş bu sorunlarımızı çözme aşamasına geldik. İşimiz bitti mi, hayır işimiz yeni başlıyor. Verdiğimiz sözlerin arkasında durmaya devam edeceğiz. Bir çok çalışmalar projelendirip hayata geçirdik. İlçemizin eski harabe görüntüsünden eser yok. İlerleyen ve gelişen bir Ayvacık var. İlçemiz adına her alanda atağa geçmiş gecesini gündüzüne katan bir ilçe yönetimi var. Dünya çapında marka bir ilçe olmak için ilk adım olarak alt yapı sorunlarını giderdik. Çevre düzenlemeleri yaparak halkımızın ve gelen misafirlerimizin günlük streslerini atabilecekleri alanlar, çocuklarımızın eğlenebilmesi için oyun parkları oluşturduk. Kent Meydanı Projemizi ve ilçemize nefes aldıracak oto park projemizi hayata geçirdik.  Doğal Yaşam Parkı alanı projelendirdik yapımına başladık. İstihdam alanları yaratma çalışmalarımız doğrultusunda tekstil fabrikamızın yapılması için adımlar attık. İlçemizde yetişen gençlerimize daha iyi ortamlarda eğitim almaları adına girişimlerimizle inşa ettirdiğimiz İmam Hatip Lisemizi ve Ortaokulumuzu eğitim öğretime açtık, Kapalı Spor salonumuzu ve Su Sporları Merkezimizin yapımlarını bitirdik Allah izin verirse önümüzdeki ay içerisinde açılışlarını gerçekleştireceğiz. İlçe mahallelerimizdeki yol sorunlarını en aza indirme gayretlerimiz devam ediyor. Daha sayamayacağım kadar bir çok çalışmalarımızı sıklıkla yürütüyoruz.  Ayvacık halkı Ak Parti iktidarının gayretli çalışmalarının meyvesini her zaman toplayan bir ilçe bu nedenle her seçimde ilimiz genelinde sandıklardan hep birinci ilçe çıkıyoruz. İlçe halkımız bizlere güveniyor bizlerde Ak Parti ailesi olarak onların güvenini boşa çıkarmıyor gece gündüz çalışıyoruz. Bundan sonrada hem yerelde hem de genelde yapılacak tüm çalışmalara elimizden geldiğince katkı sağlamaya çalışacağız.’’ Dedi.

 Konuşmaların ardından katılımcı partililer ile karşılıklı görüş alışverişinde bulunulmasının ardından toplantı sona erdi.

HABER MERKEZİ

gelisen_ayvacik_var_1.jpg

gelisen_ayvacik_var_2.jpg

gelisen_ayvacik_var_3.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir