BELEDİYE YAŞLILARIN HİZMETİNDE

BELEDİYE YAŞLILARIN HİZMETİNDE
Çarşamba Belediyesi korona virüsü nedeniyle sokağa çıkma yasağı olan 65 yaş üstü, hasta veya engellilere gıda, eczane alışverişlerinde ara vermeden yardımcı olmaya devam ediyor.

Korona Virüs salgını sonrası alınan tedbirler kapsamında sokağa çıkma yasağı getirilen 65 yaş üstü vatandaşlar ve kronik hastalığı bulunan vatandaşlar için Çarşamba Belediyesi oluşturduğu birimle, evlerinde ihtiyacı olan vatandaşların taleplerini karşılayabilmek için adeta seferber olmuştu.

Yapılan çalışmalara ara verilmeden devam edilirken, Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan virüse karşı tedbirlerin artarak devam ettiğini vurgulamıştı. Başkan Doğan, “Korona virüsüne karşı ülkemizde, ilimizde ve ilçemizde önemli tedbirler alınıyor. Bizde Çarşamba’da sürekli dezenfekte ve virüsten korunmak adına çalışmalar yapıyoruz, hemşerilerimizi korona virüsünden korunma yolları hakkında bilgilendirmeye çalışıyoruz. Özellikle işi olmayan kişilerin kendisini ve çevresini korumak adına evde kalmalarını istiyoruz. Bu süreçte kimsenin mağdur olmasını istemiyoruz. Bizde belediye olarak üzerimize düşen görevi fazlası ile yapmak için gece gündüz demeden çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bu alınan kararların hepsi tedbir amaçlıdır ve milletimizin sağlığı içindir. Herkesten rica ediyorum alınan kararlara tedbirlere kendimiz için milletimiz için uyalım.” Açıklamalarında bulunmuştu.

Başkan Doğan “Çarşamba Belediyesi olarak korona virüsü nedeniyle sokağa çıkma yasağı olan 65 yaş üstü, hasta veya engelli hemşerilerimize yardımcı olmak için tedbirlerimizi alıyoruz. Bizlere 444 90 55 telefon numarasından ve 0549 858 55 55 whatsapp iletişim hattından 65 yaş üstü, hasta veya engelli hemşerilerimiz ulaşabilirler ”diye konuşmasının ardından gönüllü olarak bu çalışmaya katılan muhtarlar, öğretmenler ve imamlara şu şekilde destek verdi;

Belediye Başkanı Halit Doğan, “ Sevgili muhtarlarımız, öğretmenlerimiz ve imamlarımız ilçemizde yaşayıp sokağa çıkması yasak olan ve hastalıkları nedeniyle çıkamayan hemşerilerimizi gönüllü öğretmen ve imamlarımıza emanet ettik. Hem muhtarlarımız hem gönüllülerimiz , kendileri ile her gün irtibata geçerek hallerini hatırlarını sorup, isteklerini öğrenip bize iletiyor ve bizde anında yardımcı olmaya çalışıyoruz. Sizler de iyi ki varsınız.” diye konuştu.

Yapılan yardımların ardından vatandaşların mutlulukları gözlerinden okunurken, vatandaşlar Çarşamba Belediyesi’ne duyduğu memnuniyeti ifade ettiler.

HABER: Yağmur AYAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber