Belediye sağlıkçıları unutmadı

Belediye sağlıkçıları unutmadı
Çarşamba Belediyesi, Korona Virüs (COVİD-19) Salgını tedbirleri kapsamında Öğretmenevi Binası’nda konaklayan sağlıkçıları unutmayarak temizlik ürünlerinin yer aldığı paket hediye etti.

Küresel mücadelenin verildiği Korona Virüs (COVİD-19) Salgınına karşı ülkemizde alınan tedbirler kapsamında, Sağlık Bakanlığı’nca sağlık personellerinin evleri dışında belirlenen bir noktada kalması kararlaştırılmıştı. Alınan tedbir kapsamında Çarşamba ilçesinde görev yapan sağlık çalışanları, Öğretmenevi Binasında konaklarken, Çarşamba Belediyesi günlük yemek hizmeti sunarken, hazırlattığı paketlerle büyük bir vefa örneği gösterdi. Çarşamba Belediyesi tarafından temizlik ürünlerinin yer aldığı paketler sağlık çalışanlarına teslim edildi.

Paketler üzerinde Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan’ın “Sevgili Sağlık çalışanlarımız; Bu zor günlerimizde inanılmaz çabalarınız için size minnettarız. Sizlerin hakkını ödeyemeyiz.” Cümlelerinin yer aldığı kısa bir teşekkür yazısı bulunurken, aldıkları paket karşısında büyük bir memnuniyet duyduklarını ifade eden Sağlık çalışanları, Çarşamba Belediyesi’ne ve Belediye Başkanı Halit Doğan’a nazik düşünceleri için teşekkür ettiler.

Sağlık çalışanları, Çarşamba Belediyesi’nin yanı sıra il ve ilçe genelinde bulunan sivil toplum kuruluşlarının da kendilerine sahip çıkmalarını temenni ettiklerini de belirttiler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber