Belediye o soruna el attı

Belediye o soruna el attı
Çarşamba ilçesinin büyük geniş nüfuslu mahallelerinden birisi olan Sungurlu Mahallesi üzerinde ki ara yollarda ki yol ortasında bulunan elektrik direkleri Çarşamba Belediyesi ve YEDAŞ ekiplerinin çalışmaları sonucu yol kenarına alınıyor.

Çarşamba ilçesi Sungurlu Mahallesi’nde ve Yeşilırmak Mahallesi’nde geçtiğimiz yıllarda belediye tarafından gerçekleştirilen yapılan yol açma ve genişletme çalışmaları sonucunda yol ortasında kalan, yaya ve sürücü güvenliğini tehlikeye atan elektrik direkleri yol kenarına alınıyor.

Sungurlu Mahallesi’nin Kirazbucağı Sokak ve Yeşilırmak Mahallesi’nin bazı ara sokakları üzerinde yol ortasında kalan ve birçok kazaya sebebiyet veren elektrik direkleri, vatandaşların tepkisine neden olurken, yetkililere daha önceden konu hakkında taleplerde bulunulmuş ancak bir türlü sonuç alınamamıştı. 31 Mart seçimlerinde Çarşamba Belediye Başkanlığı görevine seçilen Av. Halit Doğan’ın gelen talepler üzerine gerekli kurumlarla yaptığı görüşmeler sonrası, Çarşamba Belediyesi ve YEDAŞ ekipleri tarafından yol ortasında ciddi bir tehlike teşkil eden elektrik direkleri yol kenarlarına alınıyor.

Çevre sakinlerinin kendi imkânlarınca önlem almaya çalıştığı yol ortasında ki direkler için herhangi girişimde bulunmayan önceki belediye başkanı Hüseyin Dündar’dan görevi devralan Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan’ın çalışma ve görüşmeleri sonucu yol kenarına alınıyor olması vatandaşları memnun ederken, ilçe genelinde ki sorunların Başkan Doğan’ın girişimleri ve çalışmaları neticesinde kısa sürede nihayetlendirilmesi bekleniyor.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Çarşamba Haber