Belediye Meydanı’nda 15 Temmuz programı

Belediye Meydanı’nda 15 Temmuz programı
15 Temmuz hain darbe girişiminin 4. Yıl dönümü münasebetiyle tüm yurtta olduğu gibi Çarşaba ilçesinde de çeşitli etkinlikler gerçekleştirildi.

Türk milletinin özgürlüğüne darbe vurmak isteyen hain terör ordusunu vücudunu siper ederek bastırıldığı gün olan 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Bayramı kapsamında Çarşamba Belediye Meydanı’nda Kur’an-ı Kerim Tilaveti ve çeşitli etkinlikler gerçekleştirildi.

 İstiklal Marşı ve saygı duruşuyla başlayan anma töreninde  günün anlam ve önemine değinen konuşma yapıldı. Ardından Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan ve İlçe Kaymakamı Şükrü Yıldırım duygularını vatandaşlarla paylaştı. Programa Çarşamba Kaymakamı Doç. Dr. Şükrü Yıldırım, Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan, Çarşamba İlçe Emniyet Müdürü Turgay Begen, AK Parti Çarşamba İlçe Başkanı Taner Özden, 15 Temmuz Gazileri Yaşar Besler, Selim Özdemir, şehit ve gazi yakınları ve vatandaşlar katıldı.

Programın özel konuğu olan şehit yakınları ve gazilerinde kürsüde yer alması ile Çarşamba halkı 15 Temmuz ‘un ehemmiyetini bir kez daha yüreklerde hissettirdi. Daha sonra Cumhurbaşkanı’nın halka arz konuşmasının yayınlandığı törende duygu dolu anlar yaşandı.

   Kur-anı kerim ve ilahilerle devam eden 15 Temmuz’u anma programı halkın büyük beğenisini toplarken Çarşamba Belediyesi halkına çay ikramını da ihmal etmedi. Gecenin ileri saatlerine kadar devam eden program saat 00.13’te tüm camilerde sela okunmasıyla tamamlandı.

HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber