BELEDİYE İLE HALKIMIZI BARIŞTIRACAĞIZ!

BELEDİYE İLE HALKIMIZI BARIŞTIRACAĞIZ!
Yeniden Refah Partisi Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Avukat Adem Güney, Samsun Büyükşehir Belediyesi’ne yaklaşık bine yakın dava açıldığını, bu davaların arasında belediye personelinin açmış olduğu davaların da olduğunu kaydetti

YRP Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Avukat Adem Güney, Samsun Büyükşehir Belediyesi’nin kamuyu zarara uğratan ve yargıya rağmen hayata geçirilen projeler sebebiyle hem borç batağında olduğunu ve hem de vatandaşlar tarafından açılan davalar sebebiyle belediyenin bütün enerjisini dava ve yargılanma süreçlerine harcadığını ve üstelik yargı kararlarına da uymadığını belirterek, “Biz yönetimi devraldığımızda belediyede barış ilan edeceğiz, dava sahipleriyle görüşerek kamuyu zarara uğratan ve bu sebeple mahkemelik olmuş davaları sulh yoluyla hitama erdireceğiz” dedi.

Avukat Adem Güney, “Samsun'da halledilemeyecek sorun yok. Yeter ki insanlarımız bu sorunların çözüleceğine inansınlar. Samsun'u birlikte yöneteceğiz. Göreve geldiğimizde barış ilan edeceğiz. Belediyenin balkona beyaz bayrak çekecek, halkımıza teslim olacak, Belediye ile vatandaşı barıştıracağız" diye konuştu.

9e967221-5019-4202-8f6e-943b83248162.jpg

GÖKTEKİ YILDIZLARI VAAD ETMİYORUZ

Yeniden Refah Partisi Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Avukat Adem Güney, “Seçim dönemlerin yapılan vaatlerin hayata geçirilip geçirilmeyeceğine bakılmıyor. Biz gökteki yıldızları vaat etmiyoruz. Barış diyoruz, uzlaşı diyoruz, rantiyeye, israfa, yalana, talana son vereceğiz diyoruz. Vaatlerimiz hepsi gerçekçi, 25 yıl önceki sorunları şimdi çözeceklerini söylüyorlar. Halkımız, trafik çilesi, geçim sıkıntısıyla boğuşuyor. Samsunumuz sıkıntı içinde. Özellikle trafik ve işsizlik konusunda. Trafik, kavşaklarda düzenleme yapılarak düzelemez. Alternatif yolların yapılması lazım. Bazı kavşaklarda bat-çık yapılması lazım. O kadar büyük kaynaklar aktarılmaya gerek yok. İsrafı, hırsızlığı durdursak bu sorunlara kaynak rahatlıkla temin edilebilir."

053f1b8e-3c2f-4f71-ba56-dc9d99fc3e44.jpg

Avukat Adem Güney sözlerini, “Bugün olduğu gibi belediyeyi, belediye başkanlığını bir zenginleşme yeri, bir rant kapısı, ailesini, sülalesini, bağlı olduğu locaları zengin etme aracı olarak gören değil, milletin derdine derman olup böylece Allah’ın rızasını kazanmak, halka hizmet Hakk’a hizmettir anlayışıyla belediyecilik yapacağız. Biz bu anlayışın, bu belediyeciliğin yeniden inşallah 30 sene sonra Samsunumuzda milletimizle buluşturulması için Yeniden Refah Partisi olarak kollarımızı sıvadık ve 31 Mart seçimleri için vatandaşımız ayağına gidiyor, kapısın çalışıyor, sıkılmadık el, dokunmadık omuz bırakmamaya gayret ediyoruz” diyerek tamamladı.

d219c7fd-5506-479d-bd6a-dee34ef7d2b9.jpg

Kaynak:Emine Temiz Yılmaz

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir