Belediye gaza bastı vatandaş bu işe şaştı

Belediye gaza bastı vatandaş bu işe şaştı
Çarşamba Belediyesi Yaza hızlı başlayarak birçok alanda çalışma yapmaya başladı. Son dönemde olmadığı kadar gerçekleştirilen hızlı çalışmalar herkesin şaşkınlığa uğramasına neden oluyor

img_0763.jpg

Çarşamba Belediyesi geçtiğimiz yıllara oranla bu yıl daha hareketli. Belediye yaz dönemine yarım kalan birçok projeyi hayata geçirerek çalışmalarına hız verdi. Bu kapsamda ilk olarak TOKİ Köprüsü bağlantı yolu çalışmalarının ardından, aynı anda birçok proje de hayata geçirmeye başladı.  Çarşamba Belediyesi, yaza ilk olarak Çarşamba Batı Yaka sette ve peyzaj düzenleme çalışmalarının adımlarını atarak başladı. Bu konuda yapımı halan devam eden projenin hızla bitirilmesi planlanıyor.

Belediyenin bir diğer çalışması ise ara yollara parke taşı döşeme çalışmalarına başlaması oldu. Bu kapsamda birçok yolun yapımını tamamlayan belediye, kalan yerlerde de çalışmalarına devam ediyor. Parke döşeme çalışmaları ilçenin her iki yakasında da sürerken hemen hemen hiç sokak ve ara yol bırakmamak üzere planlandığı öğrenilen çalışmaların yaz boyunca süreceği öğrenildi.  Bu arada bu hızlı tempo da ki çalışmalar arasında Çarşamba’nın en büyük sorunlarından biri haline gelmiş olan kanalizasyon sorununa da el atan belediye bu kapsamda yağmur suyu tahliye hattı çalışmalarına başlamış durumda.

img_0710.jpg

Vatandaş şaşkın

Çarşamba Belediyesinin yaza bu kadar hızlı başlaması vatandaşları da şaşırttı. Vatandaşlar Çarşamba için belediyenin bu kadar özverili çalışması karşında şaşkınlıklarını, “Hayretler içindeyiz, yıllardır bahsettiğimiz sorunlar bir bir yapılmaya başladı. Madem bunlar yapılabiliyordu neden bu kadar beklenildi. Seçimlere yaklaşılan şu günlerde hafızalarda mı kalınmak isteniyor” diyerek konuyu esprili bir dille ifade ettiler.

Haber-Foto: Serkan Karahan

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Çarşamba Haber