BEDENİ KÜÇÜK, YÜREĞİ BÜYÜK KIZ SON DEFA YATTI...

BEDENİ KÜÇÜK, YÜREĞİ BÜYÜK KIZ SON DEFA YATTI...
Sevdenur Gülçiçek'in tedavisinde son viraja dün akşam saatlerinde girdi. Kök hücre ilik nakli için masaya yatan Sevdenur Gülçiçek için Babası İbrahim Gülçiçek'İn sosyal medyadan yaptığı paylaşım yürekleri burkarken, sağlık ve şifa dilekleri ile destek yağ

13428003_997582310348833_2579249663064867425_n.jpg

Sevdenur Gülçiçek'in tedavisinde son viraja akşam saatlerinde girdi. Kök hücre ilik nakli için masaya yatan Sevdenur Gülçiçek için Babası İbrahim Gülçiçek'İn sosyal medyadan yaptığı paylaşım yürekleri burkarken, sağlık ve şifa dilekleri ile destek yağmur gibi yağdı.

13434788_1590204511278059_8651660853503959333_n.jpg

Yıllardır hastalığı ile adeta canhıraş mücadele eden BEDENİ KÜÇÜK, YÜREĞİ BÜYÜK KIZIMIZ Sevdenur Gülçiçek, çocukluğunu yaşayamadan büyük insan gibi dik durmasını bildi ve sevdikleri ile daha çok birlikte olarak onlardan aldığı güçle bunca yıl amansız hastalığa direndi. Ve geçtiğimiz haftalarda hastalığı için kendisinden alınan kök hücre ile son defa masaya yattı.

Kök Hücre ilik nakli için İstanbul' da özel bir hastane de masaya yatan kızı Sevdenur için Babası İbrahim Gülçiçek, "بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم Rabbim bu kapının ardından canımın tam kendisi olan evladımı sağlıklı bir şekilde kök hücre naklinde çıkmasını nasip eyle bizlere bağışla. Amin. Değerli dostlarım gün geldi ve o gün bu gün uzun günlerimiz olacak her daim bizlerin yanında olan SİZ DOSTLARIMA GENE SESLENİYORUM. DUAYA ÇOK İHTİYAÇIMIZ VAR KIZIMDAN DUANIZI EKSİK ETMEYİN. Hayat boş sözün bittiği yer bura ve bu kapıdan ben annesiyle birlikte içeriğe kızımı teslim ettim benim için bekleyiş içinde olduğum hep günler oldu ama bu bekleyiş benim için zor bir bekleyiş görememek. Yazacak sizlerle dertleşecek o kadar sözlerim var ki! Belki de bir kitap anca yazar bizim yaşadıklarımızı. Ama bazen ifade etmek istiyorum olmuyor. Bizleri sizlerin çok iyi anladığını biliyorum sadece DUANIZI istiyorum DOSTLARIM. Rabbime emanet olun DOSTLARIM. Kızım bu kapıdan çıkış gününü sonuna kadar bekliyorum unutma kapının dışında baban ve severlerin dualarıyla seni bekliyor." dedi.

Haber Expres Gazetesi Yönetim Kurulu olarak Sevdenur  Gülçiçek'e sağlıklar diliyoruz. Dualarımız sizlerle...

HABER MERKEZİ 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Güncel