Bbp Lideri Destici Çarşamba’da

Bbp Lideri Destici Çarşamba’da
Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, Çarşamba İlçesi’ne ziyarette bulundu

Bölgede ziyaret turlarında bulunan BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, Ayvacık ve Çarşamba İlçeleri’nde ziyaretler gerçekleştirdi. Öğlen saatlerinde Ayvacık ziyaretini tamamlayan BBP Genel Başkanı Destici, Çarşamba’ya hareket etti. Zübeyde Hanım Meydanı’nda partililer tarafından karşılanan Destici, daha sonra partililerle birlikte Tarihi Köprü üzerinden yürüyerek Doğuyaka’da bulunan Rıdvan Bey Camii’ne gitti. Camii bahçesinde vatandaşlarla ve partililerle sohbet eden Destici, Çarşamba Halkına önemli mesajlar verdi.

Arkadaşlarımız Çarşamba’da büyük bir emek harcıyorlar. Ben kendilerine çok teşekkür ediyorum. Çarşamba Belediye Başkan Adayımız Ertan Sağlam kardeşimize, bütün belediye meclis üyesi adaylarımıza, ilçe teşkilatımıza, kuruluşumuzdan bugüne kadar emek veren arkadaşlarımıza şükranlarımı sunuyorum. “ diyerek konuşmasına başladı.

Destici, “Emeğin üreticiye hak ettiği ölçüde verilmesini ve zamanında verilmesi gerekir. Geçtiğimiz yıllarda büyük bir yanlış yapıldı. Fındık mevsimi Ağustos’ta başlıyordu. Vatandaş fındığını topladı ve taban fiyat için beklemeye başladı. Ancak bir türlü fiyat açıklanmadı. Bu sebeple üretici ucuz fiyatlardan ellerinde ki fındıkları sattılar. 2 ay sonra taban fiyat açıklandı. Burada üreticilerimiz büyük bir zarara uğratıldı. Mağduriyet yaşandı. Arada hiç hak etmeyenler, üretmeyen katkısı olmayanlar inanılmaz paralar kazandılar. Buna fırsat verilmemesi lazım. Bunun olmaması için hep birlikte gayret vereceğiz. Bu konunun sözcüsü olacağız. Bu sene fındık fiyatlarının, Ağustos ayının ilk haftalarında açıklanması için ve üreticinin hak ettiği fiyatı alması için mücadele vereceğiz.” Dedi.

Büyük Birlik Partisi kadrolarına halkın destek vermesi gerektiğini vurgulayan Destici, “Samsun’da ki Büyük Birlik Partisi’nin adayları hepsi Samsun’lu. Ama mevcut iktidar parti hangi kişiyi aday gösterse onu seçiyorsunuz. Bu algıyı artık yıkmalıyız.” şeklinde konuştu.

Genel Başkan Destici ayrıca konuşmasında seçim takviminin değiştirilmesi gerekliliği, seçim için siyasi partilerin aldıkları yardımların eşit dağıtılmadığı konularında önemli açıklamalarda bulunurken, konuşmasını tamamladıktan sonra Büyük Birlik Partisi Çarşamba Belediye Başkan Adayı Ertan Sağlam, Belediye Meclis Üyesi Adayları ve partililerle birlikte Göğceli Çivisiz Camii’ne hareket etti. Göğceli Çivisiz Camii’ni inceleyen Destici, burada fotoğraf çekindikten sonra Ankara’ya karayolu ile hareket etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber