BBP kahvaltıda buluştu

BBP kahvaltıda buluştu
Büyük Birlik Partisi (BBP) Çarşamba İlçe Teşkilatı, parti binasında gerçekleştirilen kahvaltı programında bir araya geldi.

Büyük Birlik Partisi (BBP) Çarşamba İlçe Başkanlığı binasında gerçekleştirilen kahvaltı programında partililer bir araya geldi. Geniş katılımın yaşandığı kahvaltı programında partililer topluca kahvaltısını yaptıktan sonra Çarşamba ve Samsun gündemine dair fikir alışverişinde bulundular.
bbp-kahvaltida-bulustu-(1).jpg
Katılımlarından dolayı partililere teşekkür konuşması yapan Büyük Birlik Partisi eski ilçe başkanı ve yönetim kurulu üyesi Hüseyin Köz, “ Büyük Birlik Partisi diyince akıllara ne geldiğini anlamak zorundayız. Bugün ki mevcut sisteme alternatif olarak bu milletin inanç ve değerlerini devlet idaresine taşımanın gayesiyle kurulmuş bir siyasi partidir. Rahmetli şehit liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu, Anadolu’nun bağrından çıkmış ömrünü bu millete vermiş, siyasi hiçbir şahsi menfaati için kullanmamış devlet ve millet kaynaşmasının sağlanması için ömrünü bu millete vakfetmiş çok değerli bir liderimizdi. Muhsin Yazıcıoğlu’nun idrak ve şuuruyla hareket etmemiz gerekmektedir. Büyük Birlik Partisi ve Alperenler, islami değerlere önem veren Türk Milleti’nin kuruluş gayesi doğrultusunda, teşkilatlı millet durumundadır. Bu noktada Büyük Birlik Partisi’ne önemli görev düşmektedir.” diyerek katılım sağlayan partililere şükranlarını sundu. Köz konuşmasını gelecek hafta Terme ilçesinde ki programa katılacak olan Genel Başkan Mustafa Destici’yi karşılamaya tüm ilçe teşkilatını davet etti.
bbp-kahvaltida-bulustu-(4).jpg
Eski Başkan Köz’ün ardından söz alan Büyük Birlik Partisi Çarşamba İlçe Başkanı Ertan Sağlam ise, “Bugün Büyük Birlik Partisi Çarşamba İlçe Başkanlığı olarak kahvaltı programı düzenledik. 12 Ocak Pazar günü Büyük Birlik Partisi Genel Başkanımız Mustafa Destici bey’in Karadeniz Bölge İstişaresine gelecek olması nedeniyle Terme Ulusoy Tesisleri’nde toplantı tertip edilecek. Onun öncesinde düzenlediğimiz ön çalışma ile kahvaltı programında bir araya geldik. Parti binamızda gerçekleştirdiğimiz etkinliğe yoğun bir katılım sağlandı. Gençlik Kollarımız, yönetim kurulu üyelerimiz ve bu davaya gönül vermiş arkadaşlarımız burada bulundular. Gelecek hafta gerçekleştirilecek olan program için yoğun bir katılımla Genel Başkanımızı karşılayacağız. Buradan gelecek haftaki karşılamamızda tüm Çarşambalı kardeşlerimizi davet ediyoruz.” dedi.

Başkan Sağlam’ın açıklamaları sonrasında eski ilçe başkanlarından Hasan Topuz katılım sağlayan partililere hitaben kendi yazdığı şiirini paylaştı.

Program konuşmaların ardından son buldu.

HABER: Nurhan GÜZEL - Yağmur AYAN 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Çarşamba Haber