Hasan TOPUZ

Hasan TOPUZ

BBP GENEL BAŞKANI:MUSTAFA DESTİCİ...4

BBP GENEL BAŞKANI:MUSTAFA DESTİCİ...4

hasan-topuz-kose-yazisi-4.jpg
Çok Değerli Kardeşlerim:

On beş Temmuz ihanet harekatından sonra Türkiye’miz de yeni bir dönem başladı. Yeni Türkiye'yi anlamamak ve ya:görmezlikten gelmek bize hiç bir şey kazandırmaz. Hele de eski Türkiye'ye geri dönme arzuları ancak abesle iştigal olur. Hiç bir netice vermez.
YENİ Türkiye’nin önde gelen Özelliği, başkanlık sistemine geçiştir. Başkanlık. sistemi, Türk Devletlerinin en belirgin töresi idi. Başkanlık sistemini BBP ve Genel Başkanımız hemen kabul etti. Başkanlık seçimlerinde AKP ve MHP ile birlikte hareket etti. Parti içinde muhalefet vardı lakin büyük çoğunluk Tayyip Erdoğan’a oy verdi. Muhsin Bey de aynı yolu izlerdi. Ondan kimsenin şüphesi olmasın. Mustafa Bey ve parti en doğrusunu yaptı. 
.. BU GÜN....
Önümüzdeki haftadan sonra 31 Mart'ta mahalli seçim var. Mahalli seçim, lakin, Türk siyaseti için önemli
bir dönüm noktasıdır. Başkanlık sisteminin gereği Partiler ittifak yapmak zorunda kaldılar. 
CHP yanına İyi partiyi aldı. Hadep ve SAADET’te gizli ortak. Adlarına Millet ittifakı dediler.
Öbür yanda AKP ile MHP Cumhur İttifakında bir araya geldiler. Büyük birlik Partisi Cumhur İttifakın da yok. Daha doğrusu her iki partide BBP sinin büyümesinden korkuyorlar.
Anlaşılan seçimden sonra durum biraz daha karışacak. Mesela şöyle bir seçim sonuncu çıkarsa, Erdoğan ve Bahçeli nasıl cevap verecekler. Cumhur ittifakı:= 47ve BBP=:4 eşittir %51 Çok merak ediyorum BBP yi İstemeyen beyler ne cevap verecekler.
Durumda anlaşılmayan bir taraf yok. Her iki parti de BBP nin kendileri aleyhine büyümesinden endişe ediyorlar. İki partide MUHSİN Beyin manevi etkisinden çekiniyorlar. Bu durum şüpheye mahal vermeyecek şekilde görünüyor.
Çarşamba'da halkla temasa geçtiğimizde,herhangi bir kahvehanede insanlar MUHSİN Beyin partisi gelmiş deyip hürmet ediyorlar. Bütün olanların ne anlama geldiğini Mustafa Bey çok iyi anlıyor. Onun için sertlikle cevap vermiyor Mustafa Destici Bey Çarşambaya geldiğinde, Sivas'ta Tayyip BEY'İN bize hakaret ettiğini söyledim. Ben de ona bir taşlama yazdım okuyayım mı diye sordum. Okuma hocam dedi. Bana vatsaptan gönder. Ne demek istediğini anladım,başka bir şey sormadım.....
31Mart akşamı göreceksiniz. BÜYÜK Birlik Partisi geliyor. MUHSİN BEYİN PARTİSİ küllerinden yeniden doğuyor Bir lider doğuyor:
Tıpkı Ağabeyi MUHSİN Bey gibi...... 
Günde dört, beş mitink yapa yapa geliyor.
TÜRK Millet bağrına basıyor.
Bir lider geliyor.
Mustafa DESTİCİ geliyor.
Selam ve Dualarımla
H. Topuz

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Hasan TOPUZ Arşivi