BBP Çarşamba’da Ertan Sağlam dönemi

BBP Çarşamba’da Ertan Sağlam dönemi
Büyük Birlik Partisi (BBP) Çarşamba İlçe Başkanlığı’nın gerçekleştirdiği 1. Olağan Kongresi’nde aday olan Ertan Sağlam başkan seçildi

Çarşamba Halk Eğitim Merkezi Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen Olağan Kongreye Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkan Yardımcısı Selahattin Şenliler, Büyük Birlik Partisi Samsun İl Başkanı Ahmet Katrancı ve İl Yönetim Kurulu üyeleri, BBP Terme İlçe Başkanı Rasim Kani, MHP Çarşamba İlçe Başkanı Kemal Düzgün, Çarşamba Ülkü Ocakları Başkanı İlhan Arıcı, Saadet Partisi Çarşamba İlçe Başkanı Zekai Adem Sapancı, İYİ Parti Çarşamba İlçe Başkanı Rahman Çağrı Kılıç, Salıpazarı Esnaf Kefalet ve Kredi Kooperatifi Başkanı Adem Osma, Çarşamba ilçesinden çok sayıda oda ve dernek başkanı, mahalle muhtarları ve çok sayıda partili toplantı salonunu doldurdular.

Terme Hz. Hamza Camii müezzini Orhan Yıldız’ın Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan Olağan Kongrede daha sonra gündem maddelerine geçildi. Divan teşekkülünün ardından Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’na geçildi. Ardından yönetim kurulu ve denetim kurulu raporları okundu ve oylandı.

Yapılan oylamaların ardından Büyük Birlik Partisi(BBP) Genel Başkan Yardımcısı Selahattin Şenliler konuşma yaptı. Şenliler yaptığı konuşmada, “Yeni başkan olacak olan arkadaşımızın heyecanını gördüm. Kendisine bu heyecan ve başarılarının devamını diliyorum.” diyerek başladığı konuşmasının devamında ülke gündemine yönelik önemli değerlendirmelerde bulundu. Genel Başkan Yardımcısı Selahattin Şenliler, Hollanda Parlamentosu'nun alt kanadı, 1915 olaylarını "Ermeni soykırımı" olarak tanımasına sert tepki gösterdi. Türkiye’nin bu yıllarda birçok köyünün Ermenilerin saldırısına uğradığını da anlattı. Genel Başkan Yardımcısı Şenliler konuşmasının bir bölümünde ise ülke genelinde artan tecavüz olaylarına karşı önlem alınması amacıyla geçtiğimiz yıllarda Büyük Birlik Partisi olarak imza kampanyaları düzenlediklerini, kampanyalar kapsamında 2 milyona yakın imza topladıktan sonra meclise sunduklarını ve halen herhangi bir işlemin yapılmadığını ifade etti.
Şenliler’in konuşmasının ardından seçime geçildi.



Yapılan oylamada oy kullanan üyelerin tamamının oyunu alan Ertan Sağlam, Büyük Birlik Partisi Çarşamba İlçe Başkanı oldu. kısa bir teşekkür konuşma yapan Büyük Birlik Partisi Çarşamba İlçe Başkanı Ertan Sağlam, katılımlarından dolayı salonda bulunan davetlilere şükranlarını sundu. Başkan Sağlam, Büyük Birlik Partisi Çarşamba İlçe Başkanlığı olarak çalışmalarına en kısa sürede başlayacaklarını vurguladı. Başkan Ertan Sağlam’ın yönetim kurulu listesi şu şekilde oluştu;
Yüksel Yiğit, Kani İrfan Kazanç ,Mehmet Şahintürk , Hayati Bayrak ,Necati Yüksel, Ali Kemal Totuk, Hüseyin Zorlu,  Hayati Aşar, Yaşar Killik , Hüseyin Şahin ,Emin İnan , Cemil Bedir , Turgut Bozyel, Murat Yılmaz, Alaittin Sağlam, Oğuzhan Çamlıbel , Yaşar Sağlam, Levent İnan , Murat Sağlam, Ahmet Pala, Hasan İnan, Hasan Topuz, Musa Çatalcam, Birsen Şahintürk, Şerafettin Kocataş,  Mustafa Uzunoğlu.

1-041.jpg

2-040.jpg

3-032.jpg

4-023.jpg

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Çarşamba Haber