BBP Çarşamba İstişare için Ankara’da

BBP Çarşamba İstişare için Ankara’da
Büyük Birlik Partisi Çarşamba İlçe Teşkilatı, parti genel merkezinin Ankara gerçekleştirdiği Yerel Seçimler İstişare Toplantısı’na katıldı

Ankara’da gerçekleştirilen Büyük Birlik Partisi Yerel Seçimler İstişare Toplantısı’na Çarşamba İlçe Teşkilatı katılım sağladı. İlçe Teşkilatının 2 günlük programa katılarak, yerel seçimlerde izlenecek yol ve adımlar hakkında istişare yapıldı.

Program hakkında değerlendirmelerde bulunan Büyük Birlik Partisi Çarşamba İlçe Başkanı Ertan Sağlam, “Ankara’da yapılan Yerel Secimler İstişare Toplantısına Katıldık. 2 günlük programa Türkiye’nin 81 ilinden il ve ilçe başkanları katıldı. Yoğun ilgi gösterilen toplantıda önemli kararlar alındı. Her hangi bir değişiklik olmadığı takdirde tüm teşkilatlar partimiz adına aday çıkarıp parti ambleminizle yerel seçimlere katılma kararı alınmıştır. Büyük Birlik Partisi şuan duygusal olarak cumhur ittifakını bağlı kalacaktır. Bizlerde Büyük Birlik Partisi Çarşamba İlçe Teşkilatı olarak şimdiden aday adayı çalışmalarına başlayacağız. İnşallah yaklaşan seçimlerin, önce ülkemize ve Çarşambamıza hayırlar getirmesini yüce Allah'tan diliyorum.” ifadelerine yer verdi.

HABER: Nuri ŞEKER – Nurhan GÜZEL

bbp-carsamba-istisare-icin-ankara’da-(2).jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber