BBP Başkanı Sağlam' dan ziyaretler

BBP Başkanı Sağlam' dan ziyaretler
Büyük Birlik Partisi Çarşamba İlçe Başkanı Ertan Sağlam ve yönetimi yeni yönetim kurulu üyeleri İlçe  Kaymakamı, Emniyet Müdürlüğü, İlçe Jandarma Bölük Komutanlığı ve Ziraat Odası Başkanlığını ziyaret ederek bilgi alışverişinde bulundu

Geçtiğimiz günlerde Halk Eğitim Merkezinde yapılan Büyük Birlik Partisi Olağan Genel Kurulda Çarşamba İlçe Başkanı olarak seçilen Ertan Sağlam ve yönetim Kurulu çalışmalarına hızlı başladı. Göreve seçilmeleri ile birlikte ilçe de üye kayıtlarına da hız veren Çarşamba İlçe Başkanı Ertan Sağlam ve yönetim kurulu üyeleri bir yandan d İlçe protokolü ve esnaflarla tanışma ve ziyaretler gerçekleştirerek çalışmalarını sürdürüyor.

Büyük Birlik Partisi Çarşamba İlçe Başkanı Ertan Sağlam  ve Yönetim Kurulu üyeleri ziyaretlere ilk olarak Çarşamba Ziraat Odası Başkanı Muammer Aydemir'i makamında ziyaret etti. Bir süre Başkan Aydemir ile çiftçiler ve oda çalışmaları hakkında bilgi alışverişinde bulunduktan sonra İlçe Emniyet Müdürlüğüne geçildi. İlçe Emniyet Müdürü Tuncer İğneli'yi de makamında ziyaret eden Başkan Sağlam ve yönetimi ilçenin asayiş olaylarında ki başarıları ile birlikte ilçenin daha güvenilir olması açısından başlatılan kamera sisteminin sağladığı yararlar görüşüldü. Bir süre sohbetten sonra Emniyet Müdürlüğünden Partililer ayrılarak İlçe Jandarma Komutanlığına geçti.

 

İlçe jandarma Bölük Komutanı Jandarma Binbaşı Ramazan  Ünal'ı bölük Komutanlığı binasında ziyaret eden Başkan Sağlam ve beraberinde ki yöneticiler bir süre sohbetten sonra İlçe Kaymakamı Mustafa Güney'i makamında ziyaret ettiler. İlçe Kaymakamı Mustafa Güney, BBP İlçe Başkanlığına seçilmesi nedeni ile Başkan Ertan Sağlam ve yönetimine hayırlı olsun dileklerini iletti. Ziyarette Sağlam ve beraberinde ki yöneticiler Kaymakam Güney ile sohbet ederek ilçenin genel durumu hakkında fikir alış verişinde bulunarak ziyaretleri tamamladılar.

HABER- FOTO: Nurhan GÜZEL- Nevzat AKKAYA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber