ERTAN SAĞLAM

ERTAN SAĞLAM

BAZI GERÇEKLER VE GÖRSELLER

BAZI GERÇEKLER VE GÖRSELLER

Salı günü gazetemizde yayınlanan bankomatlarla  ilgili röportaj eski yapılmış bir röportaja gidiyoruz. Anlatılanların hepsi yaşanmış ve gerçektir.

Fakat bazı detaylar  kapalı kalmıştır ilaheye girmek isteyen birkaç  kişiler daha vardı. Ama  röportaj esnasında Y.A. ismi aklına  geldiği için onu söyledim. Söylememin de amacı  onun ihale günü yaşadığı olay ve gelişmeleridir.Enteresan olduğu için onun ismini zikrettim.

Bugün bazı il ve ilçelerde parkomatlar iptal edilmiştir. Nedeni ise hukuk’a aykırılık tespit edildiğidir. Belki bize cephe alacaklardır belki bize kızacaklardır ama gerçekler böyledir diyelim ki isnatsız  asılsız haber yapsak uydurma haber  yapsak köşe yazısı yazsak bizi dava etmezler mi?

Tabi ki ederler  ama bu yaşananları biri inkar etse birileri doğruyu söyleyecektir biz işin bu boyutunu bırakalım peki bugün terme caddesi iki yönünün  park olması karşı geçe de vergi dairesinin Muhsin Yazıcıoğlu caddesinin iki yönlü bankomat olması ne çelişkidir.

Özellikle  Çarşamba günü o bulvarda keşmekeş oluyormuş. Şehir içi trafiği  tıkanma noktasına geliyormuş. Peki halkımız bu konuda neden duyarlı değil ?

Bugün Ziraat Bankasının bulunduğu Hükümet caddesi 2 yönlü park yapılmaktadır. Buralarda sıkıntı olduğu aşikar değil midir. Bu konuyu ikinci kez kaleme almaktayım. Buralardaki sıkıntıyı Çarşamba halkını sıkıntısı, şoför esnafının sıkıntısı değimlidir. Yetkililer neden duyarsızdır anlamış değilim.

Şimdi yasak tabelaları adaya kadar indi peki insanlar araçlarını sakin diye oraya bırakıyorlardı. Bu çelişki nedendir. Genelde o bölgede tırlar ve kamyonlar park yapmaktadır. Neden bir kamyon veya tır park yapmaktadır. Neden bir tır ve kamyon garajı yoktur.

Vatandaş ondan sonra park yüzünden trafik cezası yemektedir yazık değil midir. Şahsım amacını aşan hiçbir koynu girmemişimdir, kulağımıza geliyor. Birileri diyor ki Erol Şeker’e maşa oluyorlar. Hayır şu anlattıklarımızın yapılan röportajların hepsi gerçektir yaşanmıştır. Oralarda isimlerini zikrettiğimiz insanlarda yaşamıştır ve bu konulara hakimdir.

Şimdi birileri çıkıyor biz şunu bunu yaptık yaptınız da ne oldu yüzünüze gözünüze bulaştırdınız. Bizler yazınca da rahatsız oluyorsunuz. Bu gazetede yayınlananlar bu gazetede BİK (Basın İlan Kurumu ve Basın Yayın Enformasyon Genel Müdürlüğü (BYEGM) üyesi resmi gazete olduğu için TBMM ve Başbakanlığa, Cumhurbaşkanlığı gibi resmi ve yetkili tüm makamlara kadar ulaşmaktadır.

Burada yazılanlar, anlatılanlar, bu idareciler tabi ki sorular bize sorulsa da bize sorulursa da daha detaylıda anlatırız. Şahsımın amacı kimseyi karalamak, yıpratmak değildir. Gazetecilik şeffaflık, ister insanlara açık olmak gerçek bilgileri yansıtmaktır derim. Biz hizmet misyonumuzu siyaset arenasında tamamladık. Hoş bir seda bıraktığımın inancındayım ki sokaklarda, arkama bakmadan, alnım açık gezebiliyorum.

Bulunduğum her ortamda da güzel karşılanmam samimi karşılanmamda bunun göstergesi olduğu inancındayım. Sayın idareciye de çok işlerde başvuru yaptık başa dönmedik. Yaptığım icraat ve işler kendi not defterimde de kayıtlıdır ama siyaset farklı bir meslek ki fikir uyuşmazlığı oluşunca kulvarlar farklılaşmıştır önemlide değildir. Biz siyaseti rant yeri girmemiş halka hizmet yeri girmiştik aksini iddia eden varsa da hodri meydan derim. Konuyu biraz dağıttığımın farkında olduğumun bularak bilerek gündeme gelen konuların haddini aştığı kanısındayım.

Çarşamba’da trafik sorunu gittikçe çekilmez hal almıştır. Yapılan çözümlerde yetersiz olduğu aşikardır bankomatlar gelir haricinde çözüm olamamıştır. Bizler o süreçte yaşananları dile getirdik yoksa bizim hiçbir zaman ne ihale işleriyle nede menfaat çıkar işleriyle işimiz olur. Zaten olsaydı bugün mücahit değil, müteahhit olurduk.

Biz halen taksiciyiz halkla iç içeyiz. Etimiz, budumuz ve yerimiz bellidir. Kimseye de menfaat için eğilmedik biz ancak sadece Allah’a eğiliriz diyorum. Şahsımda zaten üç gün dünya için ahretini yakacak. Ahmaklardan da değilimdir vesselam.

   

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
ERTAN SAĞLAM Arşivi