İBRAHİM FETHİ SEL

İBRAHİM FETHİ SEL

BAYRAMPAŞA MAÇINA DOĞRU

BAYRAMPAŞA MAÇINA DOĞRU

                     Tam dişimize göre rakip derler ya işte öyle bir takım Bayrampaşa.9 maçta 8 puan almış.1 galibiyet ve 5 beraberlik 3 mağlubiyeti var.1 golden fazla hiç atmamışlar hiçbir maçta ve 4 gol atmışlar 6 gol yemişler .

                    Buradan hareketle gol yemiyorlar birinci golü yeseler ikinci golü yemiyorlar kolay kolay.Gol atma noktasında da zayıflar göründüğü kadarıyla .

                    İskenderun dışında oynadıkları takımlar grubun normal takımları.

                    Bizim için çok önemli bir deplasman Bayrampaşa ve bizim İstanbul maçlarımız genelde iyi geçer.

                    Onların mutlaka kazanmayı hedefleyecekleri bir maç olacak ama anladığım kadarıyla Bayrampaşa defans emniyetini kolay kolay bırakmıyor,oyun anlayışları böyle.

                    Umarım bizim maçta biraz daha açık oynamaya çalışırlar,Iğdır maçının ikinci yarısı beni bayağı umutlandırdı 3 puan almamız yönünde.

                    Bayrampaşa bizi küçümser inşallah ve oyun planını ona göre şekillendirir ve mutlak kazanmayı hedefler.

                    Bizim takımımız mutlaka gol yememek üzerine oyun planlamasını yapacaktır ve rakibin tavrına göre oyun şekillenecektir.Eğer defansif yönün ağırlıklı oynamayı tercih ederse maçın uzatmalarına kadar sabretmek gerekecektir.

                    Sinir harbi şeklinde geçen maçı sabreden kazanacaktır.90 + lar bile gol atmak için yeterli olacaktır yeter ki dirençli ve ayakta kalmayı başaralım.

                    Elimizdeki kadro bu maçtan 3 puanla dönmeyi sağlayabileceği kanaati taşıyorum.Grubumuzdaki takımların 10-12 si bizim ayarımızda ve bunların 4 ‘ ü düşme adayı ve biz onlardan biri olmayacağız.

                    Şansızlıklar ve sakatlıklar bu sene etrafımızda kol geziyor ona rağmen arkadaşlarımız iyi mücadele ediyorlar bizim yazdıklarımızda kötülemek maksatlı değil iyi daha iyi nasıl olabiliriz endeksli yaklaşımlar çünkü başka Çarşambaspor yok.

                    Sahamızda 3 lig maçı izlemenin keyfini bilen ve anlayan bilir,kuru sıkı sallamaya gerek yok.Iğdır takımının futbolcularının bedelleri dudak uçuklatırken bizimkilerin değerini ve onlara ödeneni bilen biliyor, olaylara birazda farklı açılardan bakabilmek lazım.

                    Takımımızın daha iyi  olabilmesi adına her kes ne yapabiliyorsa onu yapmalı,parası olan bir futbolcu transfer etsin,seyirci desteğini esirgemesin,yazar destekleyici ve yön gösterici yazılar yazsın,TV programı yapan eksikliklere parmak bassın ama yerden yere vurmasın, ihtiyaç duyulan bu aşamada budur diye düşünüyorum.

                    Eksikliklerimizi hep beraber gidereceğiz inşallah,Sağlıklı ve spor dolu günler diliyorum.

     

 

 

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
İBRAHİM FETHİ SEL Arşivi
SON YAZILAR