BAYRAMLAŞMAYA "O" DAMGASINI VURDU

BAYRAMLAŞMAYA O DAMGASINI VURDU
Saadet Partisi Çarşamba İlçe yöneticilerinden İbrahim Seven'in protokol bayramlaşmasında Çarşamba Belediye Başkanına ayrıştırıcı tavırlar sergilediğini savunarak sosyal medya üzerinden adeta bombaladı.

Dikkat çeken açıklamasında Seven, "Ayrıştırıcı, itici tavrınız hoş olmadı. Saadet Partisi bir Ulu çınardır. Her zaman var olacaktır. Siz nezaketsizce yok saysanız da, biz vardık, varız ve hep var olacağız"dedi.

Saadet Partisi Çarşamba ilçe yöneticilerindenİbrahim Seven sosyal medya hesabından bayramın ilk günü protokol bayramlaşmasında yaptığı açıklama dikkat çekti. Sitem dolu açıklamasında, "TEESSÜFLER ÇARŞAMBA İLÇE BELEDİYE BAŞKANIMIZ;

İlçe Kaymakamlığımızın Ramazan Bayramı Programı davetine icabet etmek üzere,
SAADET PARTİSİ İlçe Başkanımız Adem SAPANCI ile beraber bu gün program adresine gittik.


Belediyemize ait program alanına girerken ÇARŞAMBA İlçe Belediye Başkanı misafirleri kapıda karşılayıp bayramlaşırken doğal olarak bizlerde bayramlaşıp hal hatır sorduk ve içeride bulunan bütün masaları ilçe başkanımız ile dolaşıp bizim gibi davet edilen misafirler ile bayramlaştık. Kaymakam bey'de gelip masaları ziyaretinden sonra, İlçe Belediye Başkanı açış konuşması ve bayram mesajlarını iletirken, katılımcı ilçe protokol makamlarının ismini ve SAADET PARTİSİ HARİÇ diğer siyasi partilerin ve bir kısım derneklerin ismini zikretmesini yadırgadım ve çok gördüm.


Şöyleki; İlçe belediye başkanımızın tecrübesinden yola çıkarak, SAADET PARTİSİ'ni unutmuş olabileceği ihtimalini veremiyorum, çünkü; Haziruna hitab ettiği masanın hemen önünde ve hitab ederken de müteaddit defalar bizlere bakarak cümlelerini kurduğunu gözlemledim. Kaldı ki yukarıda da zikrettiğim gibi program alanına girer iken bayramlaşıp hasbıhal eyledik.


Uzunca yıldır teşkilatçılığın verdiği tecrübeme göre, ilçe belediye başkanı, SAADET PARTİSİ'ni yok sayma, hafife alma içgüdüsü ile hareket etmiş ve YANLIŞ YAPMIŞTIR.
Oysa şu anda siyaset içerisinde ise ve yerel yönetim makamında ise bunun hiç ama hiç olmazsa bir kısmını, kendisini siyaset alanına tanıtan, teşvik eden MİLLİ GÖRÜŞ zihniyetinin temsilcisi şimdiki SAADET PARTİSİ'ne borçludur ki, bunu ilçe kamuoyuda bilir.


Şunu da iyi biliyorlar ki SAADET PARTİSİ'nin gücü şu anda ki oy oranı ile değil, bilakis misyonu, prensipleri, istikameti, sadakati, samimiyeti geçmiş te, yerelde ve genelde yapmış olduğu örnek çalışmalar ile ölçülüp değerlendirilir. Ülke tarihimizin siyasal geçmişinde bilindiği gibi nice partiler kurulmuş, gelmiş, nice güçlü partiler onlarca yıl iktidar olmuş ve yok olmuş gitmişlerdir. İlçe belediye başkanı da gayet iyi biliyorlar ki şu anda mensubu oldukları partilerinin, diğer geçmiş partilerin siyasal yok oluş serüvenlerinin ve yok oluşlarının akıbeti kendilerini bekliyor.


İlçemizin sayın belediye başkanı, kısa açılış konuşmanızda bayramın ruhuna uygun birlik beraberlik kardeşlik cümleleri kurmaya çalıştığınız bir atmosferde, Ayrıştırıcı, itici tavrınız HOŞ OLMADI. SAADET PARTİSİ BİR ULU ÇINARDIR HER ZAMAN VAR OLACAKTIR. Siz nezaketsizce yok saysanız da, BİZ VARDIK, VARIZ VE HEP VAR OLACAĞIZ. Bu metni dile getirmem deki etgen de, davama inancım ve yapılan yanlışlığın "BİR YANLIŞLIK GÖRÜRSENİZ ELİNİZ İLE, DÜZELTEMEZSENİZ DİLİNİZ İLE, YİNE DE DÜZELTEMEZSENİZ KALBİNİZLE BUĞZ EDİNİZ Kİ ODA İMANIN EN HAFİFİDİR" Hadis'i Şerifi gereğidir." dedi.

HABER MERKEZİ

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Çarşamba Haber