Bayram Esnafı Güldürdü

Bayram Esnafı Güldürdü
Ramazan Bayramının yaklaştığı bu günlerde, Çarşamba esnafı da hareketli günler yaşıyor.

Ramazan Bayramı öncesi vatandaşlar alış-veriş yapacakları alanlara akın etti. Çarşamba’nın giyim konusunda en çok ziyaret edilen yerlerinden biri olan uzun Çarşı ve civarındaki mağazalar vatandaşlar tarafından bayram alışverişi yapmak için dolduruldu.

Esnaf vatandaşın ilgisinden duydukları memnuniyeti dile getiriyor. Geçen yıllara göre biraz düşüş yaşansa da bayram alışverişlerinin her zaman yüzlerini güldürdüğünü belirten esnaflar Ramazan Bayramı’na sayılı günler kala işlerinin biraz olsun kıpırdanma gösterdiğini ve bayramın bereketiyle geldiğini belirtiyorlar.

Bayramlık giyim alışverişi yapan vatandaşlar fiyatların geçen yıllara oranla çok değişmediğini ama alım güçlerinin düştüğünü belirtiyorlar. Özellikle bayramlık çikolata, şeker fiyatlarında bu yıl önceki yıllara oranla fiyatların değişmediğini belirten esnaf, şekerden daha çok çikolata satıldığını dile getirdi. Esnaf vatandaşların artık şekerden çok çikolata tercih ettiğini dile getirirken, “bu bayramın adın şeker bayramı değil artık çikolata bayramı” dedi.

Özellikle arife günü piyasanın daha da canlanacağını belitten esnaf durgun geçen ramazan ayı sonrası canlanan piyasanın biraz olsun umut verdiğini belitti

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber