Erol ŞEKER

Erol ŞEKER

Bayram boyunca AK Partide Muhteşem E.A konuşulmuş

Bayram boyunca AK Partide Muhteşem E.A konuşulmuş

Bir Ramazan Bayramımız daha geldi geçti. Her geçen yıl Bayramların tadı da kaçıyor. Basma kalıp bayramlar ve geçmişin tersine unutulan örf ve adetlerimizle kutlanan bayramlar.

Artık bayramlarımız resmi olsun, dini olsun modern tatil kafası ile kutlanır oldu.

Sadece bayramlarımız mı? Cenazelerimiz, bayramlarımız, düğünlerimiz, toplantılarımızda siyaset konuşulur oldu. Ya da geçim derdi, kazalar vs, vs, vs...

Bu bayramda memlekete kaçtım. Tokat ili Zile İlçesi Çiçekpınarı köyümde aldım soluğu bu bayram. Akrabalarımla bayramlaşma ve akabinde köyümü ziyaret.

Ama Çarşamba'da ki bayramlaşma siyaset dedikoduları ile geçmiş. En çokta Ramazan ayı içinde bir köşe yazımda bahsettiğim AK Partide Belediye Başkan adayı konusu konuşulmuş.

Evet, gerçekten de o konunun yada o ismin konuşulması beni şaşırtmadı ama birilerini telaşlandırmış.

Herkes Çarşamba AK Partide Hüseyin Dündar ile İlçe Başkanı Mehmet Köse'yi konuşurken, Ortaya attığım (ki gerçeklik payı büyük olan birileri endişelenip değiştirmezse kararını) Muhteşem (E) konuşulmuş.

Kim bu muhteşem (E) ...

Muhteşem  (E)'yi bazıları bulmuş ya da diyelim ki yaklaşmışlar adına...

Böyyük bir iş adamı desem anlayacaklardır. Ya da siyasetin arka fonunda yıllardır var desem de yine anlaşılacaktır. Eski siyasetçi desem kafaları karışır. Ama bana göre Samsun siyasetine ince ayar verenlerden birileri desem şaşıracaklardır.

Son konuşulan muhteşem (E) nin adının baş harflerinin (E.A) olduğu iddia edildi. Doğru ya da yanlış demiyorum susuyorum.

Ama Çarşamba AK Parti siyaseti çok fokurdayacak.

Hüseyin Dündar mı, Mehmet Köse mi yoksa birilerinin adamı olan ya da birilerinin kankası olan (E.A) mı aday olacak bekleyip göreceğiz.

Bayram da siyaset sessiz görüntüsü altında çekişme içinde yırtınırken önümüzde ki günlerde ipler yeteri kadar gerginliği kaldıramayacağı için mutlaka kopmalar başlayacaktır. Ki bu kopmalar AK Partinin zararına olacaktır.

AK Parti İl Başkanı bu Kaosu bakalım iyi yönetebilecek midir?. Bence Kaosun başını ( E.A) yüzünden kendisi geriyor gibi görünüyor.

O nedenle bu karar göreceksiniz AK Parti Genel Merkezi ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından verilmek zorunda kalacaktır ki böylece kaos çözülecektir. O zaman ne İl ne de İlçe teşkilatlarının yapacağı bir şey kalmaz ki bu en büyük tehlike ve çatlak olacaktır.

Genel Merkez nasıl bir karar verecek bekliyoruz...

Bu seçim çok su kaldırmaz göreceksiniz. İl ne mi yapar?. Görün de bakın ya kendine yakını seçecek, ya da çaresizlik içinde birilerinin işaret ettiğini. Ama halk bu noktada yine olmayacak hep birlikte göreceğiz.

Demedi demeyin.

Mutlu ve (sağ)-lıcakla kalın...

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Erol ŞEKER Arşivi