BAYRAM ARAÇ TRAFİĞİ ÇILDIRTIYOR!

BAYRAM ARAÇ TRAFİĞİ ÇILDIRTIYOR!
Ramazan Bayramı arefe gününde tüm yurtta olduğu gibi Çarşamba araç trafiği de aşırı yoğunluk içinde sıkıntıları had safhaya ulaştırdı.

Ramazan Bayramı arefe gününde  tüm yurtta olduğu gibi Çarşamba araç trafiği de aşırı yoğunluk içinde sıkıntıları had safhaya ulaştırdı.

aaaaaa.20150716164654.jpg

Yarın Ramazan Bayramı. Bayram öncesi tüm yurtta olduğu Çarşamba'da da araç trafik yoğunluğu hem yayaları hem de araç sürücülerini çileden çıkartıyor. Çarşamba' da özellikle belli ana arter yollar ile meydanlarda ki sık sık araç yoğunluğu adeta insanlara nefes aldırmaz hale geliyor.

Çarşamba İlçe Emniyet Müdürlüğü trafik şube ekipleri ise yoğun araç trafiği nedeni ile Ordu- Samsun Karayolu, Zübeyde hanım Meydanı, Hasanlı Sokak, Değirmenbaşı Caddesi, Muhsin Yazıcıoğlu Bulvarı, Atatürk Bulvarı, Terme Caddesi, ÇTSO- Kaymakamlık Hükümet caddesi, gibi ana arter yollarda ki sık sık araç trafiği sıkışıklığı için yoğun tempoda çalışıyor.

Trafikte sık sık maddi hasarlı küçük kazalar ise emniyet ekiplerinin yoğunluğu arasında ki diğer sıkıntıları oluşturuyor. Bayram öncesi araç trafiği nedeni ile yetkililer sık sık araç sahiplerine mümkün olduğunca araçlarını almadan ilçeye giriş yapmaları yönünde telkinler ve uyarlarda bulunuyorlar.

HABER MEREKZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Güncel