Bayraklı Destek

Bayraklı Destek
AK Parti Çarşamba Gençlik Kolları tarafından ilçenin Yeni Şehir Köprüsü, Samsunspor ve Çarşambaspor bayraklarıyla donatıldı.

Çarşamba’nın 3. Lig’de mücadele eden takımı Çarşambaspor ve başarılı grafiği ile gelecek sezon Süper Lig’de ki yerini alacak olan Samsunspor’a destek olmak ve şampiyonluk atmosferinin yaşanması adına AK Parti Çarşamba Gençlik Kolları tarafından, ilçenin Yeni Şehir Köprüsü’ne her iki takımın bayrakları asıldı. Yapılan etkinlik kısa sürede takdir toplarken, Samsun genelinde diğer ilçelerin de gençlik kolları teşkilatlarının Samsunspor bayrakları ile ilçelerini süslemesi bekleniyor.

Yapılan etkinlik hakkında açıklama yapan AK Parti Çarşamba Gençlik Kolları Başkanı Abdulsamet Semiz, “Şampiyonluk fitilini Çarşambadan ateşledik ve bayraklarımızı astık. Çarşamba Gençlik Kolları olarak başlattığımız akımda İlkadım Gençlik Kolları’na meydan okuduk. Sırasıyla 17 ilçemizin meydanlarına bayrakları göreceğiz.” dedi.Ayrıca, AK Parti Çarşamba Gençlik Kolları Başkanlığı tarafından sosyal medyada paylaşılan ilçenin Çarşambaspor ve Samsunspor bayrakları ile donatıldığı görüntüler binlerce kişi tarafından beğeni topladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber