“BAYRAK ANA” Samsun'a Bayrak Getirdi

“BAYRAK ANA” Samsuna Bayrak Getirdi
"Bayrak Ana" diye tanınan Gemlikli şair ve yazar Şadiye Bingül, Samsun İl Emniyet Müdürü Vedat Yavuz’u ziyaret ederek, Mersin Valiliği ve Mersin İl Emniyet Müdürlüğü’nden aldığı Türk bayrağını teslim etti

Roman ve şiir dallarında bugüne kadar birçok kitabı basılan ve "Bayrak Ana" olarak tanınan Şadiye Bingül, Samsun İl Emniyet Müdürü Vedat Yavuz’u makamında ziyaret etti.

Ziyarette açıklama yapan Yavuz, “Kendisi uzun yıllardır Edirne’den Kars’a tüm iller arasında sayın valilerimizden, belediye başkanlarımızdan ve emniyet müdürlerimizden aldığı bayrakları taşıyor. Mersin ilinden bize Türk bayrağını getirdi” dedi.

Şadiye Bingül ise Türk bayrağını Çanakkale 57. Alay Şehitliği’ne götürmeyi planladığını, olmadığı takdirde Çanakkale İl Emniyet Müdürlüğü’ne teslim edeceğini belirterek, “Ben güzel işler yapmak için durmayacağım. Belki bana ‘deli ve enayi’ diyenler oldu. Bayrağını sevmek enayilikse ben o deliliğe eyvallah diyorum” diye konuştu.

Konuşmalarından ardından Şadiye Bingül, Mersin Valiliği ve Mersin İl Emniyet Müdürlüğü’nden aldığı Türk bayrağını Samsun İl Emniyet Müdürü Vedat Yavuz’a teslim ederek, müdür Yavuz’dan Çanakkale’ye götüreceği bayrağı teslim aldı.

Bingül, Samsun’dan aldığı bayrağı Çanakkale’ye götürecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir