BAYAN KAYMAKAM SÖZÜNÜ TUTTU

BAYAN KAYMAKAM SÖZÜNÜ TUTTU
Samsun Salıpazarı ilçesinde Engelliler Haftası’nda iki engelli vatandaşa tekerlekli sandalye sözü veren İlçe Kaymakamı Hatice Bayar Özdemir, bu sözünü tutu

Salıpazarı İlçe Kaymakamı Hatice Bayar Özdemir ve beraberinde Aktif- Sağlık Sen Sendika İl Temsilcisi Fatma Danışman ile söz verdikleri üç engelli ailesini ziyaret ederek verdikleri sözü yerine getirdiler. Salıpazarı ilçesinde gerçekleştirilen Engelliler Haftası’nda tekerlekli sandalye sözü veren bayan Kaymakam, sözünü yerine getirdi. Kaymakam Hatice Bayar Özdemir, Samsun Aktif-Sağlık Sen Samsun İl Temsilcisi Fatma Danışman Hacıeyüpoğlu ile birlikte daha önceden ilçede gerçekleştirilen “Engelliler Haftası” etkinliğinde belirlenen iki engelli vatandaşlara tekerlekli sandalyelerini evlerine kadar giderek bizzat teslim ettiler.

Türkiye Sakatlar Derneği Samsun İl Temsilciliği tarafından temin edilen 3 adet tekerlekli sandalyeden birisini ilçeye bağlı Tahnal köyünde ikamet eden Dursun Köse’ye daha önceden verildi. Son iki tekerlekli sandalye ise ilçeye bağlı Dikencik köyünde ikamet etmekte olan Kevser Yıldız ile birlikte Fatsalılar köyünde ikamet eden Akgül Bakacak isimli engellileri evlerinde ziyaret ederek tekerlekli sandalyeleri teslim ettiler.

Salıpazarı İlçe Kaymakamı Hatice Bayar Özdemir ve Aktif-Sağlık Sen Samsun İl Temsilcisi Fatma Danışman Hacıeyüpoğlu ziyarette engelli vatandaşların ve ailelerinin sorunlarını dinleyerek, kendilerine bundan sonra da her konuda yardıma hazır olduklarının belirttiler.

Kaymakam Hatice Bayar Özdemir ve Sendika Temsilcisi Fatma Danışman Hacıeyüpoğlu’nun engelli vatandaşlara tekerlekli sandalye verilmesi nedeni ile heyecan ve sevinçlerini, “Yıllar sonra artık kendi imkanlarımızla rahat rahat sokağa çıkıp gezebileceğiz. Bu imkanı tanıyan Kaymakamımıza ve sendika yetkililerimize teşekkür ediyoruz” diyerek duygularını dile getirdiler.

birrrrrrrrrrrr.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Güncel