Batuhan, Avrupa Şampiyonası’nda

Batuhan, Avrupa Şampiyonası’nda
Çarşamba Belediyespor sporcusu ve 46 kiloda Türkiye Şampiyonu olan Batuhan Giritli, 29 Ekim’de Rusya’da düzenlenecek Yıldızlar Boks Şampiyonası’nda mücadele etmek için Kastamonu’da yapılacak olan son etap hazırlık kampı için bu akşam yola çıkmaya hazırlan

Çarşamba adına girdiği pek çok turnuvada şampiyon olan ve Türkiye Şampiyonu olarak 29 Ekim’de’ Rusya’nın Anapa Şehrinde başlayacak olan Yıldızlar Avrupa Boks Şampiyonası’na katılmaya hak kazanan Batuhan Giritli bu akşam Kastamonu’da yapılacak olan Avrupa Şampiyonası hazırlık kampına katılmak üzere yola çıkıyor.

Azerbaycan ve Kazakistan milli takımlarının da katılacağı kamp sonunda genç boksörümüz Avrupa Şampiyonası’na katılmak üzere Rusya’ya gidecek. Batuhan Giritli, ülkemizi 46 kiloda temsil edecek. Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü İlkay Aydın "Biz Sporcumuzdan Ülkemiz ve samsun şehrimizi başarılı bir şekilde temsil ederek bayrağımızı  dalgalandırmasını bekliyoruz. Bu dileklerle Batuhan'ı  Milli Takım kampına oradan da Rusya'ya  uğurluyoruz. “29 Ekim’de Rusya’da başlayacak olan Avrupa Şampiyonası’nda sporcumuza başarılar diliyoruz" dedi.

HABER-FOTO: Ayhan GONCA- Nevzat AKKAYA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Spor