MUSTAFA ALTIKATOĞLU

MUSTAFA ALTIKATOĞLU

BATI DÜNYASI VE ERMENİLER

BATI DÜNYASI VE ERMENİLER

Türkiye`nin sözde Ermeni soykırımı ile suçlayanların kendi tarihleri soykırım ile doludur. Afrika`dan 20 milyon köle(önemli kısmı Müslüman) zorla ABD`ye getirildi ve bunlardan 10 milyonu Afrikalı yolda yahut toplama kamplarında öldürdüler.Fransa sadece Cezayir`de 2 milyon insanı katletti. 2. Dünya savaşı bitince sokağa dökülen Cezayir halkını isyan ediyor zannedip, gemilerden top atışı açarak 200 bin kişi öldürdüler. Fransa`nın insanlığa karşı vahşeti kitaplara sığmaz. ABD 50 milyon Kızırderiliyi katletti. (Amerikalı tarihçilerin eserlerinde bu rakam verilmektedir.) İngilizlerin zaten tarihleri vahşettir. Hindistan`da kendilerine rakip olmasın diye 50 bin tekstil ustasının ellerini kestiren İngiltere`dir. İspanya ise  orta ve güney Amerika`da Aztek, Maya ve İnka medeniyetlerini soykırım ile ortadan kaldırıldı. Ördükleri insan sayısı 50 milyona yakındır. Ne yüzle Türkiye`yi olamayan (Kendi tarihçileri bile itiraf ediyor) soykırım ile suçluyorlar!..

            Artık, “Avrupa`nın gerçek amacı bizi bölmek” olduğu görüşü dür silahlı kuvvetlerimizde görüşleri arasında yer almaktadır. Sözde Ermeni soykırımı ile ilgili Batılı ülkelerden ( meclis, senato, kongre, temsilciler meçlisi) yani parlamentodan yasa cıkarmaları hukuki dayanarak temini maksadına yöneliktir. Bu yasalara dayanarak ölümler için tazminat, tapu kayıtlarına dayanarak mal isteyecekler ve en son sıra toprak talebine gelecektir…

            Eski Alman Başbakanı Helmut Schmid eserinde, sevr özlemi içinde olduğunu ve Türkiye`nin Avrupa Birliği`ne alınmasının hata olduğunu açıkça ifade etmektedir. Ermenilerin Müslümanları cami, ahır, okul gibi yerlere doldurup yaktıkları ve kurşuna dizdikleri harabelerde halen ( kan izleri dahil) durmaktadır. Fransa`nın efsane kahramanı ilan edilen 82 ve 92 yaşında ki general “Le Monde” gazetesine itirafında 1954-1962 yılları arasında Cezayir`de bir milyon kişiyi öldürdüklerini anlatmıştır.

            Nasıl ki, batı ülkeleri Osmanlı Devleti`ni yıkmak ve sömürge elde etmek için Ermenileri kullandıysa; şimdi de Almanya Hitler`in hayallerini, Fransa da Napolyon`un düşünü gerçekleştirmek için Avrupa Birliğini kullanmaktır.

            Bir sonraki sayıda buluşmak üzere esen kalınız.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
MUSTAFA ALTIKATOĞLU Arşivi