Başsavcı Yeğin’e veda yemeği

Başsavcı Yeğin’e veda yemeği
Çarşamba Cumhuriyet Başsavcısı Aşkın Yeğin ve Çarşamba Hakimi Ayşe Yıldız Yeğin’e veda yemeği düzenlendi

Kısa süre önce HSK’nın yayımladığı kararnameye göre 3 bin 36'sı adli, 387'si idari yargı olmak üzere toplam 3 bin 423 hakim ve savcının görev yeri değiştirildi. Değişikliğin yapıldığı Çarşamba ilçesinde Çarşamba Cumhuriyet Başsavcısı Aşkın Yeğin, Elazığ Cumhuriyet Başsavcılığı’na atanırken, Yüksekova Cumhuriyet Başsavcısı Çağrı Gir ise Çarşamba Cumhuriyet Başsavcılığı görevine atanmış aynı kararnameye göre, Çarşamba Hâkimi Ayşe Yıldız Yeğin Elazığ Hâkimliği’ne atanmıştı.

Başsavcı Yeğin ve Hakim Yeğin, yeni görev yerlerine gitmeden önce Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan ve Çarşamba Kaymakamı Doç. Dr. Şükrü Yıldırım ile düzenlenen veda yemeğinde bir araya geldiler.

Çarşamba ilçesine dair yumurta topuk ayakkabı ve sekiz köşe kasket minyatürünü hediye eden Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan, “Kaymakamımız Doç. Dr. Şükrü Yıldırım, hakimlerimiz, savcılarımız ve protokol üyelerimiz ile birlikte, Çarşamba'mızda önemli hizmetleri bulanan, ilçemiz için özveriyle çalışan ve tayinleri çıkan Cumhuriyet Başsavcımız Aşkın Yeğin ve Çarşamba Hakimimiz Ayşe Yıldız Yeğin ile bir araya geldik. Kendilerine güzide kentimiz Çarşamba'mızdan hatıra yumurta topuk ayakkabı ve sekiz köşe kasket minyatürümüzü hediye ettik. Çarşamba'mız adına yaptıkları hizmetler için bir kez daha teşekkür ediyor, yeni görev yerlerinde kendilerine başarılar diliyorum.” İfadelerini kullandı.

bassavci-yegine-veda-yemegi-1.jpgbassavci-yegine-veda-yemegi-2.jpg

HABER: Emine TEMİZ YILMAZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Çarşamba Haber