Başkonsolos'tan Çarşamba ziyareti

Başkonsolos'tan Çarşamba ziyareti
Gürcistan Cumhuriyeti Trabzon Başkonsolosu Avtandil Mikatsadze ve  Başkonsolos Yardımcısı Giorgi Qushıtashvılı Çarşamba Kaymakamı Mustafa Güney'e ve Çarşamba TSO Başkanı Ahmet Yılmaz’ı makamında ziyaret etti.

Gürcistan ile Türkiye arasındaki ticaret hacmini geliştirmek açısından, Gürcistan’da yapılabilecek yatırımlar konusunda Başkan Ahmet Yılmaz ile istişarelerde bulunan Başkonsolos, bir süre Başkan Yılmaz ile sohbette bulundu. Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası’nın çalışmaları hakkında bilgiler veren Başkan Yılmaz, ilçe ve bölge hakkında detayları paylaştı.

ziyaret_1.jpgziyaret_2.jpgziyaret_3.jpgziyaret_4.jpg

Ziyarette ki karşılamasından dolayı Başkan Ahmet Yılmaz’a şükranlarını sunan Gürcistan Cumhuriyeti Trabzon Başkonsolosu Avtandil Mikatsadze ve  Başkonsolos Yardımcısı Giorgi Qushıtashvılı, komşu iki ülkenin gelenekleri arasında benzerlikler olduğunu, Türk vatandaşlarının sıcak kanlı bir tutumla davrandıklarını ifade etti.

Başkan Yılmaz’a yapılan ziyaretin ardından Çarşamba Kaymakamı Mustafa Güney'e de makamında ziyarette bulunan Gürcistan’ın Trabzon Başkonsolosu Mikatsadze, Kaymakam Güney’e hediye takdiminde bulundu. Ziyaret bir süre devam eden sohbetin sonrasında son buldu.

GAZETEMİZDEN MİKATSADZE’YE HOŞGELDİN!

Ziyaretleri kapsamında Çarşamba ilçesi’ne gelen ve Çarşamba Ticaret  ve Sanayi Odası’nda bulunan Gürcistan’lı misafirlere Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Nurhayat Şeker’de, ‘hoş geldiniz’ ziyaretinde bulundu. Bir programa katılmak amacıyla Çarşamba TSO binasında bulunan İmtiyaz Sahibi Şeker ve Gazetemiz Sayfa Sekreteri Nurhan Güzel, Gürcistan Cumhuriyeti Trabzon Başkonsolosu Avtandil Mikatsadze ve  Başkonsolos Yardımcısı Giorgi Qushıtashvılı’ne Çarşamba ilçesine gelmeleri sebebiyle ‘hoşgeldiniz’ dediler. Başkonsolos ve Yardımcısı ise Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Nurhayat Şeker' e ilgi ve alakaları nedeni ile teşekkürlerini sundular.

ziyaret_5.jpgziyaret_6.jpg

HABER : NEVZAT AKKAYA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber