Basketbolculara başarı belgesi

Basketbolculara başarı belgesi
Çarşamba Gençlik ve Spor Kulübü Bayan Basketbol Takımı, 2017-2018 sezonu U15-U16 ligi Bayanlar Basketbol İl Birinciliği müsabakalarında Samsun 3.sü oldular

Basketbol Takımı Sporcuları ve antrenör Mustafa Berberoğlu’nun da katılımı ile düzenlenen yemekte Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü İlkay Aydın ve Çarşamba Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Enver Şahin, sporculara göstermiş oldukları başarılardan dolayı kutlayarak, başarı belgesi verildiler. Çarşamba Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Enver Şahin sporculara yaptığı konuşmada, “Müdürlüğümüz bünyesinde açtığımız bir çok kurstan biriside basketbol kurusudur. Sizlere verdiğimiz desteklerin karşılığını görmek bizleri mutlu etmektedir.” diyerek başarı dileklerinde bulundu.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü İlkay Aydın, “İlçe müdürlüğümüz bünyesinde kurulan Çarşamba gençlik ve spor kulübü  (ÇGS) olarak bizleri gururlandırdınız. Aldığınız 2 adet 3.lük kupası tesadüf değildir. Bu disiplinli çalışmanın sonucunda gelen bir başarıdır. Sizlerden isteğim yoğun ders maratonu içinde spor yaparak sağlığını koruyan, spor yapmayı bırakmadan birbirinize kenetlenerek yılmadan çalışmanız. Deneyimli antrenörümüz Mustafa Berberoğlu ile inanıyorum ki önümüzdeki yıllarda daha da başarılı sonuçlar alacağız sizleri kutluyor başarılarınızın devamını diliyorum.” dedi.

Yemekte başarı belgelerini alarak il 3.lük kupalarını Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü İlkay Aydın ve Halk Eğitim Merkezi Müdürü Enver Şahin’e takım kaptanları teslim edip seneye daha başarılı bir sezon geçireceklerini sözünü verdiler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Çarşamba Haber