BASKETBOL TAKIMI KURMAYA ÇALIŞAN ENGELLİLERE DESTEK YAĞIYOR

BASKETBOL TAKIMI KURMAYA ÇALIŞAN ENGELLİLERE DESTEK YAĞIYOR
Çarşamba Bedensel Engelliler Derneği (ÇABED) ve Samsun Amisos 55 Bedensel Engelli Spor Kulübü’nün Çarşamba’da kurmaya çalıştıkları Engelli Basketbol Takımına destek yağıyor

 

SERKAN KARAHAN Haberi…

Çarşamba Bedensel Engelliler Derneği (ÇABED) ve Samsun Amisos 55 Bedensel Engelli Spor Kulübü’nün ortaklaşa Çarşamba’da kurmaya çalıştıkları Bedensel Engelliler Basketbol Takımına destek yağmaya başladı. Samsun Gençlik Hizmetler ve Spor il Müdürlüğü ve İlkadım Belediyesi tarafından hediye edilen eşofmanlar ve ayakkabılar Engelli Basketbolculara teslim edildi.

Konu hakkında açıklamada bulunan ve Samsun Amisos 55 Bedensel Engelli Spor Kulübü Başkanı Mehmet Yaşar, “Samsun Amisos 55 Bedensel Engelli Spor Kulübü ve Çarşamba Bedensel Engelliler Derneğinin oluşturdukları Basketbol takımı çalışmalarına başladı umarız önümüzdeki yıl bu alandaki lige de katılmış olacak. Samsun Gençlik Hizmetler ve Spor il Müdürlüğü bizlere 11 eşofman ve İlkadım Belediyesi tarafından da 40 forma, 20 eşofman ve 10 ayakkabı bizlere hediye edildi. Bu konuda yine bizlere destek olmak isteyenler bizler ile irtibata geçebilirler” dedi.

Çarşamba Bedensel Engelliler Derneği Başkanı Kerim Deniz, “Engellileri daha fazla sosyal alanlarda olması için böyle çalışmalar yapıyoruz. Yapılan desteklerden kaynaklı teşekkür ederim” dedi. Hediye edilen eşofmanlar ve malzemeler Çarşamba Gençlik Hizmetleri ve Spor ilçe Müdürü tarafından engellilere taktim edildi.

basketbol-takimi-kurmaya-calisan-engellilere-destek-yagiyor-(1).jpg

basketbol-takimi-kurmaya-calisan-engellilere-destek-yagiyor-(2).jpg

basketbol-takimi-kurmaya-calisan-engellilere-destek-yagiyor-(4).jpg

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber