BASKETBOL MENAJERi EKİM’DEN AÇIKLAMA

BASKETBOL  MENAJERi EKİM’DEN AÇIKLAMA
Samsunspor Kulübü Basketbol Şubemizin Genel Menajeri Emre Ekim, 41’inci resmi maçlarını Samsun’da oynayıp, Süper Lig’e çıkmak istediklerini söyledi.

Samsunspor Kulübü Basketbol Şubemizin Genel Menajeri Emre Ekim, yarın oynayacakları Semt77 Yalovaspor maçı hakkında değerlendirmelerde bulundu. Emre Ekim, “Öncelikle Samsunspor Kulübü Basketbol Şubesi olarak, bu sezon 39 tane resmi müsabaka oynadık. Genel anlamda baktığımız zaman takımımızın verdiği mücadeleden, aldığımız sonuçlardan hem bütün basketbol camiası hem de Samsun kamuoyunda çok ciddi bir başarı elde ettiğimizi düşünüyorum. Gerçekten çok mücadele eden, son topa kadar savaşan, bu armanın hakkını veren bir takımımız var. O yüzden de böyle bir takımın Genel Menajeri olmaktan ve Samsunspor’a hizmet etmekten çok mutluyum” dedi.

Play-Off’larda 3 önemli oyuncusunun sakatlandığını belirten Emre Ekim, “Bu süreçte başkanımız başta olmak üzere bizimle beraber olan yöneticilerimiz, teknik ekibimiz, seyircilerimiz ve oyuncularımızla birlikte çok güzel bir şeye imza attık. Şimdi başkanımızın vizyonu önderliğinde bu yapı uzun vadeli bir şekilde süreceğini düşünüyorum. Şuanda da geldiğimiz durumda da son 2 maçımız var. Yani 41’inci maçımızı Samsun’da oynamak istiyoruz. Yalova’da yarın çok önemli bir maça çıkacağız. Bu süreçte ligi ikinci bitirdik. Büyük bir başarı elde ettik. Sezon sonunda yaşadığımız şansız sakatlıklardan dolayı bütün Play-Off’ları 3 tane ilk 5 oyuncumuz olan Berkay Sinirlioğlu, Tayfun Erülkü ve Uğur Can Aksoy’dan yoksun bir şekilde oynuyoruz. Böyle önemli bir dönemde 3 oyuncuyu kaybetmek bizi inanılmaz derecede üzdü ama Play-Off’un ilk turundaki Manisa Büyükşehir Belediye Spor’u ondan sonraki Mamak Belediyesi maçlarını bu kadar eksiğimize rağmen çocukların yaptığı mücadele, oynadıkları basketbol ve inanç bizi buralara kadar getirdi” diye konuştu.

Yarın oynayacakları maçı kazanıp, şampiyonluk maçını Samsun’a taşımak istediklerini ifade eden Emre Ekim, “Yarın çok önemli bir maça çıkacağız. Semt77 Yalovaspor bizim önceki rakiplerimizden biraz daha iyi durumda ve kadrosu geniş bir takım. Yani dünkü maçta 12 oyuncuyla beraber oynadılar. Biz de maalesef sakatlıklardan dolayı rotasyonu fazla kullanamıyoruz. 2 tane yabancımız 40 dakika sahada kalmak zorunda kalıyor. Öyle olunca da her maç aynı performansı doğal olarak gösteremiyorlar. Bizim maçları kazanabilmemiz için şuanda bütün oyuncularımızdan verim almamız gerekiyor ve maçın sonunda diri kalmamız gerekiyor. O da kolay olmuyor. Dünkü maçtın sonlarına doğru diri kalamadığımızdan dolayı da ribaunt verdik ve ribauntları verdiğimiz için de maalesef maçı kazanamadık. Ama buradan bizim çıkarttığımız dersler de var. Yapabileceklerimiz de var. Çocuklar buna çok inanıyor. Teknik ekibimiz iyi hazırlanıyor. Bizler de inanıyoruz. İnşallah yarınki maçı kazanıp, serinin son maçını Samsun’a taşımak istiyoruz. Orada da şampiyon olup, Süper Lig’de Samsunspor Basketbolu görmek istiyoruz. Bütün mücadelemiz bunun için. İnşallah bunu başaracağız. Başaramasak da çok büyük bir iş yaptık. Ama başarıp hep beraber inşallah kupayı alıp kutlayacağız” şeklinde konuştu.

HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir