Başkent’te çıkan yangında can pazarı

Başkent’te çıkan yangında can pazarı
Başkent’te, bir binanın 3’üncü katındaki dairede çıkan yangın, paniğe neden oldu. Dumanlar arasında kalan 2 genç kız, itfaiye ekiplerinin anında müdahalesi sonrası kurtarıldı.

Yangın, saat 05.00 sıralarında Çankaya’da meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Esat Caddesi üzerinde bulunan 74 numaralı binanın 3’üncü katındaki bir dairede, henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıtı. Apartman dairesinde yaşayan, Ebru Vidinal ve Aydan Siyamoğlu isimli 2 genç kız yangına uykuda yakalandı. Yoğun dumandan etkilenen 2 arkadaş, dışarı çıkamayınca çareyi balkondan yardım istemekte buldu. Vidinal ve Siyamoğlu’nun çığlıklarıyla uyanan apartman sakinleri, binadan çıkan alevleri fark etti.

Bina sakinlerinin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda, polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen itfaiye erleri, yangına anında müdahalede bulundu. İtfaiye ekiplerinin çalışmalarının ardından binaya giren sağlık ekipleri, Vidinal ve Siyamoğlu’na ilk müdahalesini dairenin balkonunda yaptı. Dumandan ağır bir şekilde etkilenen iki genç kız, oksijen verildikten sonra ambulanslarla çeşitli hastanelere götürüldü. Adeta can pazarının yaşandığı binada olan bitenleri şaşkınlıkla izleyen apartman sakinleri, dumandan etkilenebileceklerini düşündükleri diğer dairelerde bulunan komşularının kapılarını çalarak uyanmalarını sağladı.

Bir süre daha binada soğutma çalışmalarına devam eden itfaiye ekipleri, yangının çıkış nedenini öğrenmek için inceleme başlattı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Asayiş