Başkanlık sistemi çözüm mü getirecek?

Başkanlık sistemi çözüm mü getirecek?
Başkanlık sistemi çözüm mü getirecek?

Kavak, 19 Mayıs ve Alaçam ilçelerinde seçim irtibat büroları açılışlarında bulunan MHP Samsun İl Başkanı Ömer Süslü, “Ekonomik sıkıntılar, düşük emekli maaşları, asgari ücretle yaşamaya çalışan insanlar var. Başkanlık sitemi buna çözüm mü getirecek?” dedi

MHP seçimlere sayılı günler kala seçim çalışmalarını hızlandırarak devam ediyor. Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Samsun İl Başkanı Ömer Süslü Samsun’un Kavak, 19 Mayıs ve Alaçam ilçelerinde seçim bürosu açılışlarında bulundu. Milletvekili adaylarının da yer aldığı açılışlar büyük bir coşku içerisinde gerçekleşti.

EKONOMİNİ ARTIK İFLAS ETME NOKTASINA GELDİ

Bu ülke üzerinde hesap yapanların her zaman zararlı çıktıklarını gördüklerini belirten MHP Samsun İl Başkanı Ömer Süslü, “Önümüzdeki süreci, başkanlık sistemi üzerinde yoğunlaştırmak istiyorlar. Ekonomik sıkıntılar, düşük emekli maaşları, asgari ücretle yaşamaya çalışan insanlar var. Başkanlık sitemi buna çözüm mü getirecek?  Ekonomini artık iflas etme noktasına geldi. Piyasada yaprak bile kıpırdamıyor. Görünmeyen bir ekonomik kriz var. Esnafımız siftah bile yapamadan kepenk kapatıyor. Seçimlerde önceki dönemlerde parasal açıdan bir hareketlilik olurdu. Farkında iseniz bu seçimde parasal döngü bile yok. Ben eğer AKP’ye bir şans daha verilirse, bu durumun seçimlerden sonra daha vahim boyutlara ulaşacağını düşünüyorum. Allah küçük esnafımızın, sanayicimizin yardımcısı olsun” dedi.

TORUNLARIMIZIN İMRENECEĞİ BİR YÖNETİM OLACAK

25. dönem milletvekili seçiminde hizmet vermek için seçim büroları açılışlarına devam ettiklerine dikkat çeken Başkan Süslü, “Yoğun bir tempoyla halka ulaşmaya çalışıyoruz. Halkın dertlerini dinliyor, onlara seçim vaatlerimizi anlatıyoruz. Nereye gidersek gidelim, vatandaşın AKP’den usandığını gördük. Birçok yere hizmet dahi götürülememiş. Bu nasıl hizmet, bu nasıl adalet? Allah’ın izniyle Milliyetçi Hareket Partisi’nin iktidarında her kesimi bağrına basan, sorunlarına çözüm üreten, vatandaşın gönlüne, kalbine hitap eden bir hükümet anlayışı göreceksiniz. MHP, 550 milletvekili adayı ile ülkemize yönetmeye taliptir. Öyle bir yönetim anlayışı getirip, torunlarımızın imreneceği bir yönetim olacaktır. Ülkemize yönetmek bir anlayış değil, mahkumiyettir; anlayışımız budur. Bunun için sizlerden destek istiyoruz. Sizleri desteği ve Allah’ın izniyle bu sıkıntının üstesinden geleceğiz” diye konuştu.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Güncel