Başkanların selfie pozları dikkat çekti

Başkanların selfie pozları dikkat çekti
AK Parti 1. Olağanüstü kongresinde Genel Başkanlığa ve Başbakanlığa seçilen Davutoğlu kongresinin en dikkat çeken yanı Başkanların selfie adı verilen kendilerinin fotolarını çektiği resimleri oldu.

Türkiye'nin ilk kez  halk oylaması ile seçilen 12. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın köşke çıkmaya hazırlanması ile AK Parti de Genel Başkan ve Başbakanlığa seçilecek Ahmet Davutoğlu'nun seçileceği 1. Olağanüstü kongresinde en dikkat çeken Davutoğlu'nun seçilmesinden çok başkanların takındığı tavırlar dikkat çekti.

 AK Parti 1. Oalağanüstü kongresinde bazı AK Parti İlçe ve Belediye Başkanlarının kongre salonunda çekindikleri fotoğraflarla adeta yarışa girdiler. AK Parti Çarşamba İlçe  başkanı Av. Halit Doğan'ın, Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, Ayvacık eski İlçe Başkanı ve Belediye Meclis Üyesi Kemalettin Gökçe, AK Parti Eski Çarşamba İlçe Başkanı Mehmet Köse salonda tek başına çekindiği fotoğrafla dikkat çeken isimler oldular. Başkanların selfie yapması partililer tarafından ilgi ile izlenirken facebook sayfalarından da çeşitli yorumlarla desteklenmeleri gözlerden kaçmadı.

baskanlarin-selfie-pozlari-dikkat-cekti1.jpg

baskanlarin-selfie-pozlari-dikkat-cekti2.jpg

baskanlarin-selfie-pozlari-dikkat-cekti4.jpg

fghhk.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Siyaset