“BAŞKANLAR” LİSTESİNDEN SİLİNDİ Mİ?

“BAŞKANLAR” LİSTESİNDEN SİLİNDİ Mİ?
YRP Samsun Büyükşehir adayı Adem Güney’in açıklamalarına gülen Samsunlular, “Sende onlarlaydın o zaman neden yapmadın? sorusu gündeme oturdu.

Samsun Yeniden Refah Partisi(YRP) Büyükşehir Belediye Başkan adayı Adem Güney’in yaptığı açıklamalarında dile getirdiği, "25 senedir aynı zihniyet, aynı parti tarafından yönetilen bir şehirde yaşıyoruz. Biz geliyoruz, değiştireceğiz" sözlerine “Sende onlarla iken neden yapmadın?” sorusu dikkat çekiyor.

AK PARTİ’DEN LÜZUM ÜZERİNE İSTİFA ETMİŞ!?

Samsun (YRP) Yeniden Refah Partisi Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Adem Güney’in, konuşmalarında, "25 senedir aynı zihniyet, aynı parti tarafından yönetilen bir şehirde yaşıyoruz. Biz de oradan gelmeyiz. AK Parti'de uzun zaman siyaset yaptık. Ancak gördüğümüz lüzum üzerine öyle diyelim, istifa ettik. Şimdi Yeniden Refah Partisi’nden Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na aday oldum" dedi.

‘SAMSUN’LUYU KANDIRACAĞINI MI SANIYORSUN?’
31 Mart Yerel seçimlerine sayılı günler kaldıkça siyasi arena da hızlanmaya ve gerilimler artmaya devam ediyor. Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlarının birbirine gönderme başladığı bu günlerde en dikkat çeken isimlerden birisi de Yeniden Refah Partisi Büyükşehir Belediye Başkan adayı Adem Güney. Aday Güney’in, Samsun’da AK Parti İl Başkanlığı ve çeşitli görevlerde iken neden bu söylemlerini gündeme getirip güçlü iktidar içinde iken yapmadın, yaptırmadın? Şimdi Samsun’luyu kandıracağını mı sanıyorsun?” sözleri dikkat çekiyor.

‘AK PARTİ BAŞKANLAR LİSTESİNDEN ÇIKARTILDI MI?’
Önce AK Parti’ den neden uzaklaştırıldın, neden İl Başkanlığı yapmış bir isim olarak AK Parti Başkanlar listesinden çıkartıldı mı? Önce onu açıkla! Madem o kadar Samsun sevdalısı idin Samsun’ a dillendirdiğin hizmetleri o günlere neden yapmadın? Yaptırmadılarsa kimler yaptırmadı? Önce bunları açıkla ondan sonra güvenip güvenmeyeceğimize karar verelim” ifadelerinin siyasi arenada ve halk arasında dillendirilmesi dikkat çekiyor.

‘ARA SOKAKLARDA ÜÇ BEŞ KİŞİ İLE GEZİYOR’
Ayrıca tepkiler üzerine Güney’in ve partililerin moralini bozduğu ve genelde halkın az olduğu alan ve sokaklarda dolaşmaya dolaştığı iddia ediliyor. Adem Güney’in son Samsun Kuyumcular çarşısı arka sokaklarında iki üç partili ile gezmesi iddialar doğru mu sorusunu gündeme getiriyor? Güney’in derdinin Büyükşehir Başkanlığı değil, gelecek Milletvekili seçimlerinde garanti adaylık çalışması olduğu belirtilirken yaptığının ise, “Hem yoğurdum ekşimesin, hem ayranım dökülmesin” yorum ve iddiaları da ayrıca siyaset arenasında konuşulması dikkat çekiyor.

HABER MERKEZİ

Kaynak:HABER EXPRES ( HABER MERKEZİ)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir