Başkanlar Köy Konağında buluştu

Başkanlar Köy Konağında buluştu
Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz ve Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, Çakırlar Mahallesi Köy Konağını ziyaret ederek, burada çevre mahallelerin muhtarları ve vatandaşlarla bir araya geldi

Çakırlar Köy Konağında, çevre mahallelerin muhtarları ve vatandaşların yoğun katılım sağladığı buluşmaya katılan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz ve Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, vatandaşlarla sohbet etti. Hayata geçirilen projeler, gerçekleştirilen çalışmalar ve planlanan yatırımlarla ilgili vatandaşları bilgilendiren Başkan Yılmaz ve Başkan Taşçı, kendilerine yöneltilen soruları yanıtladı. 

20171215aw253614_01.jpg


Atakum ilçesinde özellikle köy statüsünden mahalle statüsüne geçen yerleşim alanlarının başta ulaşım olmak üzere öncelikli sorunlarının tespiti ve bu sorunların çözüme kavuşturulması noktasında önemli mesafeler kat ettiklerini söyleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, çalışmalarına durmaksızın devam ettiklerini kaydetti. Başkan Yılmaz, “Her geçen gün daha da gelişen ve değişen Samsun’da, vatandaşlarımızın hayatlarını kolaylaştıracak çözümler, çalışmalar ve projeler ışığında yolumuza devam ediyoruz. İlçelerimizde kapsamlı çalışmalar yapıyoruz. Bu çalışmalarımız kapsamında, Atakum ilçesinde ciddi işlere imza attık. Büyükşehir Belediyesi ve Atakum Belediyesi ekiplerimiz, vatandaşlarımız için dur durak demeden çalışıyor. Bugün içerisinde bulunduğumuz Köy Konağı projesini çok beğendim. Birçok mahallede yapılan bu konaklar sayesinde, örf ve adetlerimizin yaşatıldığını, gelecek nesillere aktarıldığını görmek beni mutlu etti” dedi.

20171215aw253614_04.jpg
Büyükşehir Belediyesi ile koordineli bir çalışma programıyla hareket ettiklerini ifade eden Başkan Taşçı, “Samsun’un ve Atakum’un geleceğine yön veren projelerimizde, Büyükşehir Belediyesi ve Atakum Belediyesinin ciddi bir güç birliği var. Bu anlamda Büyükşehir Belediye Başkanımız Yusuf Ziya Yılmaz’a teşekkür ediyoruz. Atakum ölçeğinde bizler, bütün şehir ölçeğinde de kendileri, kapsamlı bir çalışma içerisindeyiz. Ortak hedefimiz, şehrimizin daha da gelişmesi ve bu gelişme ile doğru orantılı olarak daha da yaşanılabilir hale gelmesi. Eskiden köy statüsünde olan ve mahalle statüsüne geçen yerleşim merkezlerimizle birlikte toplam 56 mahallemiz var. Biz bu 56 mahallenin tamamına, birbirinden önemli projeler ve kapsamlı çalışmalar ulaştırıyoruz. Çalışmalarımıza da hız kesmeden devam edeceğiz” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir