BAŞKANLAR BAŞKANI KINADI!

BAŞKANLAR BAŞKANI KINADI!
AK Parti Ayvacık teşkilatı mensupları basın toplantısı düzenleyerek yerel medyada yayınlanan açıklamaları nedeni ile mevcut ilçe başkanını sert bir dille kınadılar.

Ayvacık ilçesinde ki bir restaurantta bir araya gelerek geniş katılımlı bir toplantı ile düzenlenen basın açıklamasına AK Partinin çoğunlu partinin ilçe de ki ilk kurucuları başta olmak üzere, yıllarca ilçe teşkilatı ve partinin çeşitli kademelerinde görev alan üyeler ve idarecilerin yanı sıra 4 yıl ilçe başkanlığı yapan eski ilçe başkanı Kadir Kızılkan ve en uzun süre ilçede başkanlık yaparak herkesimin sevgisini kazanan eski ilçe başkanı Kemalettin Gökçe ve yaklaşık elli civarında teşkilat mensubu katıldı.

Toplantının nedeninin geçtiğimiz günlerde ilçe başkanının gazetemizde ki açıklamalarına karşılık bir araya gelerek alınması gereken tavır veya yapılması gerekenlerin tartışılması nedeni ile toplanıldığını belirten eski ilçe başkanları Gökçe ve Kızılkan toplantıda misafirlere kısa konuşmalar yaptılar. Toplantıda eski başkanlardan Kemalettin Gökce, “17 Aralık 2019 Perşembe günü mevcut AK Parti Ayvacık İlçe başkanımızın basına vermiş olduğu demeçte şahsıma ve geçmişten bugüne kadar görev yapan teşkilat mensubu arkadaşlarımıza "siyaset dışı kalmış yedek oyuncular" cümlesini yakıştıran mevcut ilçe başkanını esefle kınıyoruz.” ifadeleri ile konuşmasını sürdürdü.

baskanlar-baskani-kinadi!-(3).jpg

Gökce, yine talihsiz bir cümle "birinden alışveriş yapsak, diğerinin kepçesini kiralasak, öbüründen bilmem ne yapsak" cümlesini kullanan ilçe başkanımıza şunu söylemek isterim, bizler Ak Partiyi kurmadan önce de esnaftık bugün de esnafız. Hiçbir zaman partimizi rant kapısı olarak görmedik, görmeyiz de. Biz rızkın Allah'tan olduğuna inanıyoruz. Böyle bir cümle kullandığı içinde kınıyoruz.

Bir başka maddede "siyasi gücü arkalarına almak istiyorlar bu isimler ilçede oturup kalktıkları her yerde diyorlar ki bu ilçede siyasete biz yön veririz biz biliriz diyorlar" böyle bir açıklamayı kınıyoruz. Başka bir madde "genel merkez 8,10 kişinin dedikodusuyla karar vermez" diyerek genel merkez adına da karar vermiştir, kınıyoruz.

"Ayvacık da tarihinin en büyük oyunu aldık" diye söylemde bulunan ilçe başkanımıza 2002 den bu yana yapılan bütün seçimlerde Ayvacık ilçesi hemen hemen Samsun 1. si olmuştur, bunun üzerinden ilçe başkanımızın kendisine prim çıkarmasına şaşıyoruz. 2009 ve 2014 seçimlerin de siyasi rakibimiz olan ve bu her iki seçimde de yenilen rakibimizi büyüterek yenilgiye uğrattığını anlatması bizi hayretler içerisinde bırakmıştır.  Yerel basına vermiş olduğu demeçteki söylemlerine cevap vermiyor cevabı Ayvacık halkına bırakıyoruz.” Şeklinde konuşmasını tamamladı.

Gökce’nin konuşmasının ardından konuşan eski İlçe başkanı Kadir Kızılkan yaptığı konuşmada şunları söyledi, “Bizler 2001 den bu yana partimiz için tam 18 yıldır hizmet eden kadrolarız. Bu kadrolar ki hiçbir zaman mevkii ve makam peşinde koşmamış maddi ve manevi bütün imkânlarını ortaya koyarak gece gündüz demeden partimiz ve davamız için çalışan insanlarız. Bizlerin geldiğimiz bu günlerde ne yazık ki dava adamlığımız tartışılır olmuş.” İfadeleri ile şöyle devam etti.

Partimiz ilçemiz de kurulduğunda masası, sandalyesi, tabelası bile yokken biz oradaydık. Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan millet vekili seçilemezken, başbakan olamazken bunu bildiğimiz halde kapı kapı dolaşarak üye çalışmalarındaki zorluğu biz yaşadık şeklinde konuşan Gökçe, “2002 de ki ilk milletvekili seçiminde rakip siyasilerin genel başkanımız için muhtar bile olamaz dediği o günde ne mücadeleler verdiğimizi biz biliyoruz.”

“2004 yerel seçimlerinde seçim kaybetmenin üzüntüsünü bizler yaşadık. 2007 genel seçimleri 2009 yerel seçimlerinde neler çektiğimizi, araçlarımızın taşlandığını, yollarımızın kesildiğini nasıl tehditler yediğimizi, adımıza parmak çocuk dendiği o günleri unutmadık. 8 mahallede dar çember içerisinde seçim yapmanın zorluğunu bizler yaşadık, her seçimde kar çamur demeden gece gündüz çalışan dava arkadaşlarımıza ve bezlere dava dersi verenleri kınıyorum. 15 Temmuz darbe gecesinde

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Çarşamba Haber