Başkan Zihni Şahin'e sevgi seli

Başkan Zihni Şahin'e sevgi seli
'Hepimiz aynı gemideyiz!..'

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, Demirci Mahallesi'ndeki Yöresel Yemek Tanıtım etkinliğine katıldı. Halkın yakın ilgisiyle karşılanan Şahin, "Samsun'a hizmet için mücadele ediyoruz. Bu şehir hepimizin, hepimiz aynı gemideyiz" dedi

Samsun'un Canik İlçesi'ne bağlı Demirci Mahallesi'nde muhkarlık ile Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından düzenlenen Yöresel Yemekler Tanıtım etkinliği, Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin'in de katılımıyla gerçekleştirildi. Vatandaşların yoğun sevgi gösterisi eşliğinde muhtarlık binasına gelen Zihni Şahin, "Samsun'a hizmet için gece gündüz çalıştık. Samsun, hepimizin. Hepimiz bu geminin içerisindeyiz" dedi.

YÖRESEL LEZZETLER

AK Parti Samsun Kadın Kolları Başkanı Rabia Bay Keser'in eşlik ettiği Başkan Zihni Şahin, etkinlikte, yöresel çökelekli sade tarhana, bulamaç, kaçamak, mısır unu helvası, etli kazan pilavı ve köy ekmeğinin tadına baktı. Burada vatandaşlara kısa bir konuşma yapan Zihni Şahin, sözlerine Muhtar Şerif Altın ve Dernek Başkanı Süleyman Öz'e düzenledikleri etkinlik için teşekkür ederek başladı.

'HALKIMIZA DOKUNDUK...'

Büyükşehir'de görev yaptığı süre içerisinde Samsun'a ve Samsunlulara hizmet etmek için çalıştığını vurgulayan Zihni Şahin, "Halkımıza hizmet etmek, mutlulukların en güzeli. Doğal ve samimi olduk, halka dokunduk, sadece hizmet etmeyi düşündük. Bundan sonra da böyle olacaktır. Önemli olan Samsun'dur, Samsunumuz'dur" dedi.

'BU ŞEHİR HEPİMİZİN'

Samsun'un hemen her bölgeden göç almaya devam eden bir kent olduğunu hatırlatan Başkan Zihni Şanin, "İnsanlarımızı seviyoruz. Unutulmaması gereken şudur: Hepimizin bu güzel, bu harika şehirde yaşıyoruz ve hepimiz aynı gemideyiz. Bu nedenle özellikle yönetici konumunda bulunan herkesin çok dikkatli olması, çok çalışması, Samsun ve halkının menfaatinin dışında hiç bir eylem ve davranış içerisinde bulunmaması gerekir" ifadelerini kullandı.

HABER: Ayhan GONCA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Çarşamba Haber