Başkan Yılmaz'dan Başarılı Öğrencilere Tablet Jesti

Başkan Yılmazdan Başarılı Öğrencilere Tablet Jesti
Samsun'un Asarcık ilçesinde düzenlenen eğitim şenliğinde 41 öğrenci tablet sevinci yaşadı

   Asarcık Kaymakamı Hicabi Aytemür yaklaşık 1.5 ay önce öğrencilere tablet hediye etmek istedikleri yönündeki talebini Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz'a iletmiş ve Yılmaz da bu talebe "Tabletleri ben alırım" yanıtınız vermişti. Sözünü tutan Başkan Yılmaz ,ilçede öğrenim gören öğrencilere Samsun Valisi İbrahim Şahin ile birlikte tablet dağıttı. Tablet dağıtımı öncesinde eğitim şenliği yapıldı. Şenliğin açılışını Samsun Valisi İbrahim Şahin, AK Parti Samsun Milletvekili Cemal Yılmaz Demir, Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Asarcık Kaymakamı Hicabi Aytemür ve İlçe Belediye Başkanı Şerif Kılağuz yaptı. Açılış sonrası ise standlar tek tek gezildi. Ardından konuşmalara geçildi.

HERŞEY GELECEĞİMİZ İÇİN

   İlk olarak söz alan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, "Kaymakamımızın benden 1.5 ay önce bir ricası oldu. Bizim okullarımızda kurayla belirlediğimiz başarılı öğrencilerimiz var. Bunlara tablet verebilir miyiz deyince memnuniyetle dedim.  41 tane çocuğumuza tablet hediye edeceğiz. Şimdilik sayı 41 ama başarılı öğrencilerimizin sayısı arttığı takdirde önümüzdeki dönemlerde bu programlardan daha çok yapacağız. Onlar bizim geleceğimiz. Her şeyi onlar için feda ederiz" diye konuştu. 

   Yılmaz'ın ardından konuşan Samsun Valisi İbrahim Şahin de, dağıtılan tabletlerin oyun için değil de eğitime katkı sağlanması amacıyla kullanılması yönünde öğrencileri uyarmayı ihmal etmedi. Vali Şahin ve Başkan Yılmaz daha sonra Mavi Marmara saldırısında şehit olan Ali Haydar Bengi adına yaptırılan yatılı erkek öğrenci kuran kursunun temel atma törenine katıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Karadeniz