Başkan Yılmaz'a “Zülfikar kılıcı” hediyesi 

Başkan Yılmaz'a “Zülfikar kılıcı” hediyesi 
Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz'a Deniz Temiz Derneği (TURMEPA) Karadeniz Bölge Koordinatörü Tuncer Üçüncüoğlu tarafından Havzalı bıçak ustaları tarafından yapılan 'Zülfikar kılıcı' hediye edildi

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Tuncer Üçüncüoğlu'nu makamında ağırladı. Samsun'a yaptığı hizmetler ve kazandırdığı projelere teşekkür etmek amacıyla Başkan Yılmaz'ı ziyaret eden Üçüncüoğlu, "Başkanım Samsun'a kazandırdığınız tüm eserler takdire şayan. Hizmet aşığı bir belediye başkanımıza sahip olduğumuz için Samsun halkı olarak bizler de çok şanslıyız. Ben başkanıma yaptıkları ve Samsun için gece-gündüz koşturduğu için bir kez daha teşekkür ediyorum" dedi. 

aw361906_02.jpg

aw361906_03.jpg
“Hayatım bu şehir” 
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Yılmaz ise, "Gecem gündüzüm benim hep Samsun. Hayatım bu şehir oldu. Hep şehrimi bir adım daha nasıl ileri taşıyabilirim düşüncesi ile hizmet ettim etmeye de devam edeceğiz" ifadelerini kullandı. 
Ziyaretin sonunda Tuncer Üçüncüoğu, Başkan Yılmaz'a Samsun'a yaptığı hizmetlere teşekkür ederek üzerinde Zülfikar kılıcı hediye etti. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir