Başkan Yılmaz: Terme’de sorunlar çözüme kavuşuyor

Başkan Yılmaz: Terme’de sorunlar çözüme kavuşuyor
Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz muhtarlarla buluşma programları kapsamında Büyükşehir Belediyesi Miliç Sosyal Tesisleri’nde bulunan Terme Evi’nde Termeli muhtarları ağırladı

YETER Kİ ÜRETİN HER ZAMAN DESTEKLERİZ
Her ilçede düzenli olarak muhtarlarla bir araya gelen Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz’ın bugün ikinci durağı Terme oldu. Terme ilçesinde görev yapan mahalle muhtarlarına seslenen Başkan Yılmaz; “Siz üretin biz destekleyelim. Kırsal kalkınmaya geçtiğimiz süreçte yaptığımız yatırım 4 milyon TL. Üretim olsun yeter ki. Bir 4 milyon daha temin ederiz. Dün ne ürettik, ne kazandık diye düşünün, bugün daha fazlasını üretin. Samsun’un doğu ilçelerinde genelde fındık üretiliyor. Benim sizden ricam şu; ezberlenmiş üretimleri yapmaktan vazgeçin. Sıradan işlerinizin yanında ‘Yeni ne yapabiliriz, nasıl bir çıkış yapabiliriz? Nasıl daha az girdiyle daha fazla verim alırız?’ diye sorgulayın. Bunun için uzman mı getirmek istiyorsunuz. Getiririz. Profesör mü getirilmesi gerekiyor. Getiririz. Siz yeter ki üretimi arttıracak hamleler yapın. Biz Samsun Büyükşehir Belediyesi olarak ne yapılması gerekiyorsa yaparız.” dedi.

baskan-yilmaz-terme’de-sorunlar-cozume-kavusuyor1.jpeg

TERME’DE SORUNLAR ÇÖZÜME KAVUŞUYOR
Terme ilçesinde geçmişten bugüne dek yaşanan yol sorunlarının hızlı bir şekilde çözülmeye devam ettiğini de vurgulayan Yılmaz, “Terme’mizde tıpkı Vezirköprü ilçemizde olduğu gibi şehir merkezine çok uzak olan mahallelerimiz var. Biz buralarla ilgili sorunları yerinde gidip inceliyoruz. Sosyal medyadan da vatandaşlarımız sıkıntılarını iletiyor. Buralarda yaşanan yol sorunlarını hava şartlarına göre en kısa zamanda çözüme kavuşturacağız. Benim şehrimde en merkezi yerdeki vatandaşımda, en ücradaki vatandaşımda aynı hizmeti alacak” açıklamalarıyla yol sorunu çeken mahallelere müjde verdi.

Samsun’un her bölgesinde kırsal kalkınmanın desteklenmesi üreticiler tarafından da memnuniyetle karşılanıyor. Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen proje kapsamında destek alarak mantar üreticiliği yapan Murat Mutlu Başkan Yılmaz’a desteklerinden dolayı teşekkür ederek, ürettiği mantarlardan hediye etti. Terme Evi’nde düzenlenen program muhtarlarla karşılıklı soru cevap şeklinde devam etti.

baskan-yilmaz-terme’de-sorunlar-cozume-kavusuyor2.jpeg

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir