BAŞKAN YILMAZ TEKKEKÖY KAYMAKAMI ÖZTÜRK’Ü AĞIRLADI

BAŞKAN YILMAZ TEKKEKÖY KAYMAKAMI ÖZTÜRK’Ü AĞIRLADI
Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Tekkeköy'e yeni atanan kaymakam Günay Öztürk ı makamında ağırladı

  İçişleri Bakanlığınca hazırlanan kararnameyle Kırklareli Vali Yardımcılığı'ndan Tekkeköy'e kaymakam olarak atanan Günay Öztürk Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz'ı makamında ziyaret etti.

    Kendisini kabul eden Başkan Yılmaz'a teşekkürlerini dile getiren kaymakam Günay Öztürk, "Tekkeköy her yönüyle güzel bir ilçe. Biz bu güzel ilçeyi daha ileriye götürmek ve vatandaşlarımızın huzur ve refahı için başta Büyükşehir ve ilçe belediyemiz olmak üzere tüm kamu kurum ve kuruluşları ile el ele çalışacağız. Vatandaşımızın 7/24 yanında olacağız" dedi.

       "DAHA YAŞANABİLİR BİR TEKKEKÖY İÇİN BİRLİKTE HAREKET EDELİM"

   Kaymakam Öztürk'ün ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz ise, “Sayın Kaymakamımıza bu nazik ziyaretinden dolayı teşekkürlerimi sunuyorum. Kendisiyle büyük bir uyum içinde çalışacağımızdan hiç şüphem yok. Samsun'umuzun güzel ilçelerinden biri olan Tekkeköy'ün layık olduğu yere gelmesi için hizmet edeceğiz. Tüm sorunlara çözüm üretmek için birlikte adım atalım ve vatandaşlarımıza daha yaşanabilir bir Tekkeköy sunalım. Tekrar nazik ziyaretiniz için teşekkür ediyor ve görevinizde başarılar diliyorum” diye konuştu. Ziyaret karşılıklı sohbetin ardından sona erdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Güncel