BAŞKAN YILMAZ: "SİZLER BİZE ŞEHİTLERİMİZİN EMANETİSİNİZ”

BAŞKAN YILMAZ: SİZLER BİZE ŞEHİTLERİMİZİN EMANETİSİNİZ”
Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, AK Parti Samsun İl Başkanlığı tarafından Havza ilçesinde düzenlenen iftar programına katıldı.

Vatandaşlarla oruç açan Başkan Yılmaz, şehitleri bir kez daha dualarla anarak, şehit ailelerinin daima yanlarında olacaklarına vurgu yaptı. İlçedeki bir düğün salonunda yapılan toplu iftar programına, AK Parti Samsun İl Başkanı Muharrem Göksel, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Coşkun Öncel, Havza Belediye Başkanı Murat İkiz, Samsun Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Sefer Arlı, Samsun İl Gençlik Kolları Başkanı Caner Göktepe, parti yönetim kurulu üyeleri, belediye meclis üyeleri, şehit ve gazi yakınları ile çok sayıda vatandaş katıldı.

"DEVLET OLARAK DA MİLLET OLARAK DA ŞEHİT YAKINLARIMIZIN YANINDAYIZ"
Programda tek tek vatandaşlarla kucaklaşan Başkan Yılmaz, iftar sonrası ilçe halkına hitap etti. Birlikte iftar açmanın feyzini yaşadıklarını belirten Yılmaz, programda Havzalı şehitler Muhamet Yılmaz ve Yakup Kurt nezdinde tüm şehitleri anarak, "Şehitlerimizin biri Arslançayır'a bir tanesi de Kurtköy'e geldi. Şehitlerimize bu akşamın feyzinde birlikte rahmet okuyalım. Allah'ım onları nur içinde yatırsın. Nur içinde yattıklarına zaten inanıyoruz. Onlar bu memleketin birliği beraberliği için gittiler o hain teröristlerle verilen mücadelede canlarını verdiler. Allah onlardan bir kez daha razı olsun. Ailelerine, geride bıraktıklarına sabır versin. Kolay değil. Ateş en çok düştüğü yeri yakıyor. O evlerde şimdi mahsunluk ve derin yaralar hakim. Ama şunu çok iyi bilsinler ki devlet olarak da millet olarak da şehit ailelerimizin daima yanındayız. Onlar kahramanlarımızın bize emanetleri. O emanetleri başımızın üzerinde taşısak yine az" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Yerel Haber