Başkan Yılmaz: “Şehirden köylere göç için çalışmalıyız”

Başkan Yılmaz: “Şehirden köylere göç için çalışmalıyız”
Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar ile Samsun Lojistik Merkezinde muhtarların sorunlarını dinleyerek istişarede bulunan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, “Şehirden köylere göç için çalışmalıyız” dedi

Samsun’da görev yapan tüm mahalle muhtarları ile sık sık bir araya gelen Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Tekkeköy ilçesine bağlı mahalle muhtarları ile Samsun Lojistik Merkezinde buluştu. 

“Hayat devam edecek ama işler hiç bitmeyecek”
Muhtarların seçilmiş insanlar olmasının büyük sorumlulukları da beraberinde getirdiğini belirten Başkan Yusuf Ziya Yılmaz, tüm mahalle muhtarları ile sürekli olarak irtibat halinde olarak sorun çözme noktasında dirsek temasında bulunduklarını belirterek, “Muhtarlarım sizler bizim için önemlisiniz. Seçilmiş olmanızın verdiği sorumluluk ile bizlere gelip ‘köyümüzün şu işi yapılacak. Şurada eksiklik var’ diyorsunuz. Hepsi olacak inşallah. 20 sene sonra yine burada bulunduğumuz yerde toplanıldığında belki başkaları olacak ama yine iş konuşulacak. Hayat devam edecek işler bitmeyecek. İş bitmeyecek diye de yan gelip asla yatmayacağız.

 

20180111aw276550_03.jpg Asla karamsarlığa düşmeden sabırlı olup şükrederek hizmetlerimize devam edeceğiz. Gayret edeceğiz. En büyük eksikliğimiz şükretmiyoruz. Sürekli birbirimizin eksikliklerini eleştiriyoruz. İyi yanlarını görmüyoruz. Eline sağlığa, teşekküre, selama ve muhabbete ihtiyaç var. Türkiye çok kötü günlerden bu güzel günlere geldi. Özellikle son yıllarda Türkiye üzerinde oynanan oyunlara hep birlikte kenetlenerek, dayanışma halinde olduğumuz için dur diyebildik. Birbirimizle olan dayanışmamızı artırmalıyız” diye konuştu. 

20180111aw276550_02.jpg

“Şehirden köylere göç için çalışmalıyız”
Köylerin boşalmasının kendisini fazlasıyla üzdüğünü bu durumun sona ermesi için kırsal kalkınma hamleleri uyguladıklarını aktaran Başkan Yılmaz, “En çok üzüldüğüm konulardan biri de köylerimizin boşalması. Muhtarlarım sizden isteğim algıyı oluşturalım, üretimle ilgili çabaları artıralım. Şehirden köye geri dönüşü sağlayalım. Üretimi artırma adına ne projeniz, ne düşünceniz varsa bize ne olur gelin. Biz Samsun Büyükşehir Belediyesi olarak bu konuda tüm imkanlarımızı kullanırız. Hiç bir şeyi dert etmeyin. Bize gelin biz sizin her zaman yanınızdayız” ifadelerini kullandı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir