Başkan Yılmaz: “Saygıyla Eğiliyorum”

Başkan Yılmaz: “Saygıyla Eğiliyorum”
Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Türk halkının feraseti karşısında saygıyla eğildiğini söyledi.

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, Samsun Milletvekilleri Ahmet Demircan, Fuat Köktaş, Hasan Basri Kurt, Orhan Kırcalı, Büyükşehir Belediyesi Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, AK Parti İl Başkanı Muharrem Göksel ve il teşkilat yöneticilerinin katıldığı teşekkür gezisinin ilk durağı Havza ilçesi oldu.

Havza Meydanı’nda toplanan vatandaşlara hitap eden Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, 1 Kasım seçimlerinin galibi ve mimarının Türk Halkı ve Türk insanı olduğunu dile getirerek, “Bu zaferin mimarı onların feraseti, idraki ve izanıdır. Bütün kamuoyu araştırma şirketlerini de yanıltarak AK Parti’yi yeniden tek başına iktidar yapan bu Türk Halkı’nın idraki ve feraseti karşısında saygıyla eğilmekten başka yapılacak bir şey yok” diye konuştu.

Sandıktan çıkan sonucu emir telakki edeceklerini ifade eden Başkan Yılmaz, “Sandıkta söyleneni iyi anlayıp, iyi okuyup onun gereğini hizmete döndürme yönünde tüm gücümüzle gecemizi gündüzümüze katarak çalışacağımızı bilmenizi istiyorum. Bu gelişip büyüyen Türkiye’nin, büyüyen değişen, gelişen ilçelerini, mamur bir ülkeyi inşa etme işi hepimizin hep beraber el ele tutuşması ile gerçekleşecek bir iş. Yani birilerine bir işi havale edip, bir taşeron bir müteahhit tutar gibi havale etmek yerine el ele tutuşup, herkes kendi işini iyi yaparak kalkınacağız. Topyekun kalkınma böyle olabilir. Birileri bir işi iyi yapıp diğerleri yapmadığı takdirde kalkınma olmaz diye endişe ediyorum. O bakımdan bütün gücümüzle hep beraber çalışarak, çocuklarımıza daha iyi bir gelecek inşa etme yolunda bir çabanın içerisindeyiz. Bu çabanın en başında kurucu Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan var. Onun büyük stratejisi ve büyük öngörüsü ve önderliği var. Onun sonrasında Başbakanımız Sayın Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu Bey’in büyük önderliği var ve komple siyasetin omurgasını oluşturan bütün unsurların birlikte çalışması var. Ve en sonunda da halkımızın sandık başına gidip, mühürü basıp da, ‘Bu iş böyle olur, bu işi böyle yapmalıyız’ diyen feraseti var” şeklinde konuştu.

baskan-yilmaz-“saygiyla-egiliyorum”2.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Karadeniz