BAŞKAN YILMAZ: ‘KOALİSYONDAN ÜLKEMİZ ÇOK ÇEKTİ’

BAŞKAN YILMAZ: ‘KOALİSYONDAN ÜLKEMİZ ÇOK ÇEKTİ’
Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Samsun Ticaret ve Sanayi Odasının Eylül ayı meclis toplantısına Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç ile birlikte katıldı.

 Meclis toplantısında konuşan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, 1 Kasım seçimlerinin önemine değindi.

'TÜRK DEMOKRASİSİ HALKIN TEVECCÜHÜNE MUHTAÇ'

Yılmaz, "1 Kasım seçimleri Türkiye'nin içinde bulunduğu konjöktür itibariyle en önemli seçimi. Her seçim önemlidir. Ancak bu seçim bundan 4 ay önce yapılmış olan bir seçimde hükümet kurma şansı bulamayan Türk demokrasisinin yeniden sandığa gitmesi,halka gitmesi, halka dönüp evet siz koalisyon emrettiniz ama koalisyonu gerçekleştiremedik. Bir daha sizin teveccühünüze muhtacız. Söyleyin ne yapmamız gerektiğini der gibi 1 Kasım seçimlerine gidiyoruz. Umarım bu seçimde tek başına iktidar kurulur" diye konuştu.

'ÜLKEMİZ KOALİSYONLARDAN ÇOK ÇEKTİ'

Koalisyonların ülkeye büyük zararlar verdiğini belirten Yılmaz, "Koalisyonların ülkeye ne kadar zarar verdiğini en yakından bilen insanım. Üç partiden oluşan koalisyon döneminde ben ANAP'ın belediye başkanıydım. Bir bakan geliyordu. Gelen bakan kim olursa olsun ben havaalanında karşılıyordum. Ancak o bakan benim partimden bakan değilse Türkiye Cumhuriyeti'nin seçilmiş belediye başkanını ziyaret etmiyordu.  Ben cüzzamlıymışım gibi belediyeye uğramazlardı. İşte böyle bir ortamda siz gidip ilgili bakanlıkta iş yapmaya kalkıyordunuz. Sonuç olarak ta yapamıyordunuz Ülkemiz de bir adım bile ileri gitmiyordu. Allah o koalisyonlu dönemleri bir daha bizim ülkemize yaşatmasın" dedi.

SAMSUN OLİMPİYATLARA HAZIR

2017 İşitme Olimpiyatlarına da değinen Başkan Yılmaz,  "Gençlik ve Spor Bakanımız Çağatay Bey bakan olarak Samsun'a atanmasının ardından özellikle işitme engelliler olimpiyatı programı kapsamında belli bir boyutta ilerliyor.  Onun dışında bakanlığının sorumluluk alanı içerisinde yurtlar ve gençlik hizmetleri konusunda inanılmaz bir hamle içerisine girdi. 2017 olimpiyatlarının hazırlık evresi kapsamında biz de çabuk meclis kararları alarak mobilize olarak katkı vermeye çalışıyoruz. Birlikte hareket ederek şehrimizi olimpiyatlara hazırlıyoruz" ifadelerini kullandı.

baskan-yilmaz-‘koalisyondan-ulkemiz-cok-cekti’-(1).jpgbaskan-yilmaz-‘koalisyondan-ulkemiz-cok-cekti’-(2).jpgbaskan-yilmaz-‘koalisyondan-ulkemiz-cok-cekti’-(3).jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Karadeniz