Başkan Yılmaz: “Kalıcı Hizmetler Üretmenin Peşindeyiz”

Başkan Yılmaz: “Kalıcı Hizmetler Üretmenin Peşindeyiz”
Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, kurmaylarıyla birlikte gittiği Terme ilçesinde, devam eden yol ve su çalışmalarını inceledi.

Terme ilçesindeki inceleme gezisine Başkan Yılmaz’ın yanı sıra SASKİ Genel Müdürü ve Genel Sekreter Vekili Coşkun Öncel, Fen İşleri Daire Başkanı Mustafa Yurt, AK Parti Meclis Grup Başkan Vekili Nihat Soğuk katılırken, ilçedeki incelemelerde AK Parti İlçe Başkanı Ali Kılıç, Terme Belediye Başkanı Şenol Kul ile Fen İşleri ve SASKİ’nin ilçe müdürleri de heyete eşlik etti.

Başkan Yılmaz ve beraberindekiler incelemeleri sırasında yol ve su ile ilgili çalışmaların aralıksız devam ettiği Ambartepe, Hüseyin Mescit ve Kesikkaya Mahalleleri ve kırsalındaki çalışmaları kontrol ederek notlar aldılar.

“BÜYÜKŞEHİR STANDARTLARINDA HİZMET…”

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz incelemeler sırasında yaptığı açıklamada, Terme’nin su sorununu bir daha sorun olmayacak hale getirmek için Miliç membasındaki derin kuyuları ve depoları incelediklerini belirterek, “Su sorununu kontrol altına almak ve daha sonuç alıcı çözümler bulmak için incelemelerimiz sürüyor. Bunun yanında devam eden yol çalışmalarını da kontrol ediyoruz. Yolların standardının iyileştirilmesine dönük vatandaşlarımızın talep ettikleri çalışmaları yapmaya çalışıyoruz. Büyükşehir standartlarında, düzgün bir anlayışla, kalıcı hizmetler üretmenin gayreti içerisindeyiz. Aynı zamanda ülke kaynaklarını boşa sarf etmeden çalışmanın gayreti içerisindeyiz. Yollarla ilgili çalışmalarımız, yağmurlar kendisini hissettirmeye başlayana kadar devam edecek” dedi.

“HALKIMIZIN HİZMETKARIYIZ”

İnceleme gezisini bu şekilde yapma amaçlarının frekans ve söylem farklılıklarını ortadan kaldırmak olduğunu ifade eden Yılmaz şunları kaydetti: “Geziye ilçe başkanı, belediye başkanı, ilçelerdeki sorumlu müdürlerimiz ve belediyemizin konu ile ilgili en üst düzey yöneticileri katılıyor. Birlikte bir minibüse biniyor ve bu minibüsü adeta bir toplantı salonu gibi kullanıyoruz. Burada konuşuyor, tartışıyor, notlar alıyor ve çözüm önerilerini görüşüyoruz. Halkımız merak etmesin; emek veriyoruz, alın teri döküyoruz, biz halkımızın hizmetkarıyız. Halkımızın vergileri ile ortaya konulanları hassas bir şekilde değerlendiriyoruz. Onların ihtiyaçları için tüm hassasiyetimizle alanlardayız, arazideyiz.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir