Başkan Yılmaz incelemelerde bulundu

Başkan Yılmaz incelemelerde bulundu
Samsun Gıda A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Yılmaz, Ayvacık Legend Hotel’de yatak kapasitesinin artırılması için devam eden ek İnşaatta incelemelerde bulundu.

Yılmaz, Legend Hotel'le ilgili yaptığı açıklamada, Samsun' un ilk doğa oteli unvanına sahip, şehrin stresinden uzak, Karadeniz'in eşsiz doğası ve yeşilin yüzlerce tonunun bir arada olduğu bambaşka bir cennette, Legend Hotel Ayvacık' ta konaklamak bir ayrıcalıktır.

Metro Holding iştiraki olan, Samsun Gıda A.Ş. ye ait Ayvacık Legend Hotel, Suat Uğurlu baraj gölünün yanında Zevgar adasına komşu tertemiz havası, yeşil doğası ve inanılmaz güzellikte manzarası ile siz değerli misafirlerimize günün 24 saati özlediğiniz konforu, kaliteyi ve benzersiz konumu ile sıcacık bir ortamı hizmetinize sunmaktadır. 14 dönüm arazi içerisinde yer alan Legend Hotel Ayvacık, 2 Executive Suite, 10 standart oda ve 10 cabana suite odaları ile toplam 44 yatak kapasitesine sahiptir. Tüm detayları düşünülerek 5 yıldız standartlarında tasarlanan odaların tamamı göl manzaralıdır. Bölgesinde hiç bir tesiste mevcut olmayan cabana suite odalarında gölden havalanan ördeklerin kanat seslerini dahi duyabileceğiniz sakinlikte doğa ile başbaşa mutlu ve huzurlu bir tatil imkanı sunmaktadır. Butik ve kişiye özel hizmet veren Legend Hotel Ayvacık, Executive odalar için ayrı bir resepsiyon ünitesi bulundurarak, misafirlerine ekstra konfor ve kolay ulaşılabilir hizmet sunmaktadır."Tabiatın Konuğusunuz." sloganı ile yola çıkan Legend Hotel Ayvacık, inşaasında kullanılan malzemelerden, enerji tüketimi, atık yönetimi ve hatta otel tanıtımında kullanılan tüm basılı evraklara kadar, her materyal çevre dostudur.

Ayrıca son dönemde turizm patlaması yaşanacağı düşünülen bölgedeki Hotelimizde ,yurt dışından gelen taleplere ve Turlara cevap verebilmek için 23 oda daha eklenerek 45 odaya çıkarılmak suretiyle toplamda 90 yatak kapasitesine ulaşmak için inşaat çalışmalarımız son sürat devam etmektedir. Bu bağlamda,oda sayısının artırılmasının yanında,yüzme havuzu,Türk hamamı ve fitnes salonu en kısa zamanda misafirlerimizin hizmetine sunulacaktır.

HABER-FOTO: Ayhan GONCA- Kenan GÜN

ggg.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Siyaset